Ondanks de overstroming’s crisis in Thailand zijn de winkels door de transportbedrijven nog redelijk goed te bevoorraden 

THAILAND:- De regering heeft er bij groothandelaren en gemakswinkels op aangedrongen om ervoor te zorgen dat ze goed bevoorraad zijn met benodigdheden om de overstromingen in Bangkok en andere provincies het hoofd te bieden. 

Khun Chakra Yodmani, directeur-generaal van de afdeling Interne Handel, heeft gesprekken gevoerd met groothandels, winkelexploitanten en vertegenwoordigers van de logistieke sector. Hij zei dat de bijeenkomst was bijeengeroepen om een ​​vervolg te geven aan eerdere inspanningen om ervoor te zorgen dat winkels genoeg benodigdheden hadden voor bewoners in overstromingsgebieden. 

De Minister van Handel, khun Jurin Laksanawisit heeft de afdeling bevolen ervoor te zorgen dat de slachtoffers van de overstromingen genoeg rijst, gedroogd en ingeblikt voedsel, drinkwater en was- en schoonmaakproducten hebben, zei Chakra. 

Winkel- en groothandelsexploitanten bevestigden tijdens de vergadering van maandag dat ze de voorraden van de gerichte benodigdheden hadden vergroot, voegde hij eraan toe. Ze verzekerden hem ook dat het goederenvervoer efficiënt verliep, dus er was geen tekort aan goederen in winkels.

Vertegenwoordigers van de Thai Transportation & Logistics Association bevestigden dat de distributie van goederen over het hele land niet door de overstromingen was verstoord.

Khun Chakra gaf hen de opdracht om de overstromingssituatie nauwlettend in de gaten te houden en rampenplannen op te stellen voor het geval deze verergeren. Hij zei dat zijn afdeling er ook bij warenhuizen en superstores op had aangedrongen om verkooppromoties te houden voor benodigdheden, consumptiegoederen en bouwmaterialen om de financiële last van mensen tijdens de overstromingen te helpen verminderen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!