De kustplaats Pattaya bereidt zich op meer overstromingen

PATTAYA:- Ambtenaren in het Nong Pla Lai-district van Banglamung hebben de rioleringen schoongemaakt om zich voor te bereiden op meer overstromingen.

De operatie vond gisteren, 13 september, plaats in het kanton Nong Pla Lai, onder bevel van burgemeester Pinyo Homklan, ter voorbereiding op meer regenval die Chonburi over vele dagen zal treffen.

Als tijdelijke oplossing stelde de burgemeester dat hij een team van stadswerkers heeft samengesteld om de overstroming de klok rond te monitoren om tijdig te kunnen reageren op een overstromingsrapport. Tegelijkertijd gaf hij zijn ondergeschikten opdracht om de verstopte riolen rond het deeldistrict schoon te maken om de afwatering te verbeteren.

Volgens de burgemeester waren de overstromingen in het kanton Nong Pla Lai snel te bedwingen, omdat het kanton beschikte over een goed waterbeheer dat het hoogwater snel afvoerde naar de zee.

De burgemeester drong er echter nog steeds bij de burgers op aan om op hun hoede te blijven voor plotselinge overstromingen. Als hij iets zag, adviseerde hij te bellen naar 038-170667, 24 uur per dag bemand.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด/ วรัญญา 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!