Ondanks de afwezigheid van “Lieve Liza” zal de nieuwjaars viering van Phuket toch een knalfeest worden

PHUKET:- De gouverneur van de toeristische autoriteit van Phuket, khun Yuthasak Supasorn, zei donderdag dat hij het besluit van YG Entertainment respecteert om zijn uitnodiging af te wijzen en K-popster Lalisa “Lisa” Manoban niet de leiding te laten nemen over het aftellen naar het nieuwe jaar in Phuket.

Lalisa is het enige Thaise uit Buriram afkomstige lid van de K-popband Blackpink.

“We hopen dat we in de toekomst nog steeds met Lisa kunnen samenwerken”, zei hij.  “Wat betreft de tenor Andrea Bocelli van wereldklasse, zijn de onderhandelingen nog gaande.

 “De TAT zal in plaats daarvan lokale zangers en beroemdheden uitnodigen om het aftellen naar het nieuwe jaar in Phuket te begeleiden”, zo voegde hij eraan toe.

“Daarnaast zijn wij ook van plan om het ‘Reopen Thailand: Culture and Tourism Festival’ te houden in de 17 ‘blauwe zone’-provincies die vanaf 1 november worden opengesteld voor gevaccineerde buitenlandse toeristen.”

Khun Yuthasak legde uit dat het festival wordt gelanceerd om de lokale cultuur, eten, handwerk en toeristische attracties te promoten om de toeristenindustrie te stimuleren die zwaar is getroffen door de Covid-19-crisis.

Ondertussen zei een bron vanuit het gouvernementsgebouw dat premier Prayut Chan-o-cha teleurgesteld was dat YG Entertainment de uitnodiging van TAT had afgewezen, maar zei: “het is begrijpelijk omdat ze extreem populair is en mogelijk al door anderen is geboekt”.

Prayut voegde eraan toe dat het aftellen van Phuket artiesten moet bevatten die internationaal bekend zijn, aangezien het sandbox-schema is bedoeld om buitenlandse toeristen aan te trekken.

“Ik heb TAT echter de opdracht gegeven om shows toe te voegen die cultuur uit alle vijf de regio’s van het land belichten om het toerisme in andere provincies te promoten”, zei hij.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!