Politie Pattaya arresteert na maanden speuren de verdachte van tientallen motor diefstallen

PATTAYA:- De stadspolitie van Pattaya heeft gisteren de uit Si Sa Ket afkomstige khun Itthiphol Jansai kunnen arresteren, de man wordt verdacht van het stelen van tientallen motoren in Pattaya in de afgelopen 3 maanden.

In de afgelopen drie maanden werden er tientallen motoren in de omgeving van Pattaya gestolen, de aangehouden verdachte is een man die negen maanden geleden in Si Saket voor gelijkwaardig de diefstallen werd gezocht

De politie van Chonburi, sprekend namens het politiebureau van Pattaya, kondigde op de arrestatie aan van Itthiphol Jansai, 42, op basis van een arrestatiebevel dat in januari in Si Sa Ket was uitgevaardigd.

In het arrestatiebevel stond geschreven dat khun Itthiphol aangehouden moest worden op verdenking van het stelen van fietsen en het transporteren ervan naar Laos.  Tot op heden hebben de politie van Pattaya noch Banglamung arrestaties verricht in de tientallen gevallen van motordiefstal tijdens de avondklok sinds juli.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya mail  
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: Pattaya mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!