“Ondankbare zoon” steekt zijn huis in brand nadat zijn dove moeder hem drankgeld weigerde.

SURIN:- De politie in het Samrong Thap district van Surin in het noordoosten van Thailand schreef een arrestatiebevel uit tegen de 46-jarige Khun Phon Thamthong, nadat hij zijn eigen huis in brand had gestoken en in het weekend bij familieleden was gaan slapen.

Het huis brandde tot op de grond toe af, waarbij zijn 74-jarige dove moeder, Khun Nee met haar tienerkleinzoon wist te ontsnappen.

Maar ondanks de hulp van buren werd het huis met de grond gelijk gemaakt.

Een lokale phoo yai, Khun Amphan genaamd, zei dat Yai Nee vijf kinderen heeft en dat er ’s avonds laat ruzie was geweest met een zoon over geld om drank te kopen, zomeldde Daily News, hij zei dat de zoon al flink in de lorum was.

De 5.000 baht van de oude dame die ze bij zich had was in vlammen opgegaan, samen met alle M3-schoolboeken van de kleinzoon.

De lokale bevolking hielp, hoewel sommige organisaties haar later zouden bezoeken om haar te helpen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Daily News 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Daily News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!