Onbekende overleden buitenlandse man gevonden drijvend in de buurt van Pattaya Beach, strandtoeristen geschrokken

PATTAYA:- Een onbekende overleden buitenlandse man van middelbare leeftijd werd gisteravond drijvend gevonden vlak voor de kust op Pattaya Beach, de ontdekking schokte de toeristen die op het strand zaten te ontspannen.

Het incident werd rond 18 uur bekend toen een speedboot kapitein een “vreemd object” op ongeveer vijftig meter van Pattaya Beach zag drijven.

De 36-jarige kapitein, Khun Chalermpol Phumpuang, verklaarde dat hij toen dichter bij het object voer, ontdekte dat het een blanke man van middelbare leeftijd zonder shirt was die alleen een korte broek droeg.

Khun Chalermpol belde de politie van Pattaya en de reddingsdiensten van Sawang Boriboon die het lichaam naar de kust brachten, waardoor nabijgelegen toeristen die op het strand aan het rusten waren geschokt werden.

De hoofdcommissaris van politie Pattaya, kolonel Kunlachart Kunllachai vertelde dat het te vroeg was om enige aannames te doen en het lichaam werd naar het Banglamung Hospital gebracht voor een volledige inspectie en om te proberen de man te identificeren. Er waren echter geen directe tekenen van fysieke verwondingen of mishandeling en het slachtoffer leek rond de 50 jaar oud en blank. 

Reddingswerkers van Sawang Boriboon stichting meenden dat de man ongeveer drie uur dood leek te zijn geweest.

Verdere updates van dit verhaal zullen worden gemaakt wanneer en als de politie van Pattaya meer gedetailleerde informatie geeft. 

Kolonel Kunlachart vertelde dat de lijst van vermiste personen zou worden bekeken en dat hotels zouden worden gevraagd eventuele vermiste gasten aan hen te melden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!