Onbekende man verkracht naar verluidt zwanger varken in de Isaan…knor, knor!

BURIRAM:- Een onbekende man zou een zwanger varken hebben verkracht in een hok in het huis van een Thaise vrouw, waardoor bewoners in angst leefden in het district Chalerm Phra Kiat in de Isaan-provincie Buriram.

De zorgen onder de lokale bevolking in het gebied namen toe nadat een 40-jarige varkenseigenaar, Khun Kong genaamd, een schokkend verhaal aan Channel 3 had onthuld. Kong legde uit dat ze drie varkens had en dat haar varkenshok ongeveer 20 meter van haar huis verwijderd was. De eigenaar hield vol dat het geen verzinsel vqn haar was. Het varken dat het slachtoffer was van de aanranding was negen maanden oud en twee maanden zwanger.

Kong legde verder uit dat drachtige varkens binnen drie maanden bevallen, dus zocht ze op internet naar informatie over hoe ze varkens kon helpen bij de bevalling. Terwijl ze op 13 januari rond 22.00 uur informatie zocht, hoorde ze vreemde geluiden uit de varkensstal komen.

Kong dacht dat haar zwangere varken op het punt stond te bevallen en keek uit haar slaapkamerraam. Wat ze zag schokte haar enorm. Kong zag een naakte man van ongeveer 155 haar zwangere varken verkrachten. Bang om naar buiten te gaan om het te controleren, besloot ze vanuit haar slaapkamer te schreeuwen om te proberen de varkens en de seksuele daad van de man tegen te houden.

Volgens Kong vluchtte de varkenszieke man onmiddellijk uit het hok. Kong heeft het incident niet gefilmd of gefotografeerd omdat ze in shock was. Zij heeft de zaak vervolgens aan het gemeenschapshoofd gemeld.

Het hoofd en de politieagenten arriveerden die avond bij Kong’s huis om het incident te onderzoeken. Channel 3 meldde dat de geslachtsdelen van het varken opgezwollen waren en dat er voetafdrukken werden gevonden in het hok en op de nabijgelegen weg.

Agenten ontdekten ook rijstzemelen verspreid over het hok, wat erop wijst dat de verdachte deze gebruikte om de aandacht van het varken te trekken met wat voorspel tijdens zijn onfatsoenlijke daad.

De media meldden dat het incident angst veroorzaakte onder de lokale bevolking in het gebied, aangezien de identiteit van de man een mysterie blijft. De zoektocht naar de man gaat door, waarbij de lokale bevolking vreest dat hij mensen in de gemeenschap seksueel zal misbruiken.

Olleke Bolleke in de Isaan

Eén gedachte over “Onbekende man verkracht naar verluidt zwanger varken in de Isaan…knor, knor!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!