Onbekende man komt in Pattaya om het leven nadat hij met zijn motor in een rioolput zonder deksel reed!

PATTAYA:- Een nog onbekende man in de leeftijd van 55 tot 60 jaar oud is aan een ernstig hoofdletsel overleden nadat hij met zijn motor in een openliggende rioolput in Pattaya was gereden. De politie coördineerde met de eerstehulpverleners van de Sawang Boriboon stichting om te reageren op een melding van een dodelijk ongeval in Soi Nong Sadao in het Banglamung-district.

De plaats van het ongeval was een klein steegje midden in de bouw. Het slachtoffer kon nog niet kon worden geïdentificeerd, en werd naast een open rioolput op de weg aangetroffen.

De eerstehulpverleners vonden de zwart-blauwe Honda Wave 125i-motor van het slachtoffer met het voorwiel in de afvoer verzonken met gevaarlijk uitstekende stalen pennen. Het slachtoffer was aan zijn hoofdwonden overleden en is naar het mortuarium van het Banglamung-ziekenhuis gebracht.

Een getuige, die het lichaam voor het eerst zag, de 34-jarige Khun Saman Pimnoi, vertelde tegen de politie dat hij de man bewusteloos op de weg zag liggen, en ging kijken of hij hulp kon bieden. Bij onderzoek ontdekte hij dat het hoofd van de man hevig bloedde. Khun Saman zei ook dat, hoewel er regelmatig ongelukken waren gebeurd op deze onafgewerkte weg, dit de eerste keer was dat er een dodelijk ongeval was gebeurd.

Het hoofd van dit wegenbouwproject, khun Witisut Chokchaipattana, vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter, dat het project in januari 2023 voltooid zou zijn. Hij zei dat de rioolput was gemarkeerd met houten palen en plastic zeilen voor zichtbaarheid. Voorheen werden er metalen platen gebruikt om het riool af te sluiten, maar die werden door omwoners verwijderd omdat deze overstromingen veroorzaakte.

De politie van Banglamung bekijkt camerabeelden om de exacte oorzaak van het ongeval vast te stellen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties:  เรารักพัทยา 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!