Onbekende man hangend aan een boom in het Pratumnak Hill-parkgebied in Pattaya aangetroffen

PATTAYA:- In een afgelegen gebied van het Pratumnak Hill Park-gebied in Pattaya werd gisteren laat in de middag een (nog) onbekende man gevonden hangend aan schoenveters aan een boom aangetroffen.

De toeristenpolitie kreeg om 17.30 uur de melding van het incident in het Pratumnak Hill Park, niet ver van het bord Pattaya City en het meteorologisch station van Pattaya.

De politie van Pattaya City, reddingswerkers en “Snelle Jelle” onze razende reporter arriveerden op de heuvel om het lichaam te vinden van een 40-50-jarige man wiens nationaliteit niet vastgesteld kon worden.  Hij werd gevonden in een diep bebost gebied vol onverharde paden dat in het park zelden wordt bezocht.  Er werd aangenomen dat hij mogelijk een Thai was en van Aziatische afkomst was, maar volgens de politie van Pattaya was daar meer onderzoek voor nodig.

De man droeg een grijs shirt, een zwarte trainingsbroek en sportschoenen.  Volgens de politie van Pattaya werd hij gevonden hangend aan een boomtak met veters van zijn sneakers. De politie zei geen identificatiedocumenten en geen teken van een worsteling of woordenwisseling werd gevonden op zijn lichaam.

Een getuige die het lichaam ontdekte en vroeg om niet bij naam genoemd te worden, vertelde tegen Jelle: “Ik sport hier graag en wandel over de bospaden, het is een afgelegen gebied, meestal vredig en zelden bezocht, behalve voor zwerfhonden die naar mij niet agressief méér zijn, omdat ik altijd hondensnacks meeneem. Plots rook ik een vieze geur tijdens het wandelen over de natuurpaden en ging op zoek naar de bron.  Toen vond ik het lichaam van de overleden man en belde ik meteen de politie van Pattaya.”

De politie zei dat ze hun onderzoek voortzetten om het lichaam te identificeren en de exacte doodsoorzaak te achterhalen.  In dit stadium wordt aangenomen dat het om zelfmoord gaat en dat de man mogelijk tot twee dagen in het bos is geweest.  

Uw nieuwsbeer zal dit verhaal volgen om u over het verloop van het onderzoek te informeren, overigens is het wel zo dat het Pratumnak Hill Park momenteel officieel gesloten is vanwege Covid-19-besluiten, voorschriften en maatregelen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!