De woordvoerder van de Thaise regering, Thanakorn Wangboonkongchan, testte gisteren positief op Covid19 virus

BANGKOK:- De Thaise regeringswoordvoerder Thanakorn Wangboonkongchana maakte bekend dat hij gisteren, 27 maart, dat een  RT-PCR test bij hem één positief Covid19 Coronavirus resultaat vertoonde.

Volgens zijn verklaring om 1:45 uur had de woordvoerder milde tot geen symptomen, maar alléén pijn in het lichaam.

“Mijn excuses aan iedereen voor het ongemak. In overeenstemming met de Covid19 maatregelen op het gebied van de volksgezondheid, zal ik me houden aan de geldende regels in Thailand.

Terwijl ik in thuis quarantaine zit, zal ik toch het nieuws brengen en vragen van de media beantwoorden via de Line-applicatie en zoals gewoonlijk,’ zo verklaarde hij.

Op de vraag of premier Prayut Chan-O’Cha in een risicogroep zat en in quarantaine moest, zei de werkgroep van het ministerie dat de woordvoerder de afgelopen 4 dagen geen nauw contact had gehad met de premier. Daarom werd hij niet in de risicogroep gerekend en zou hij niet in quarantaine zitten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!