Olleke Bolleke in Thailand feliciteert de Koning van Thailand met zijn geboortedag

THAILAND:- Het is vandaag feest in Thailand, naast dat de hoogste Patriarch Somdet Phra Ariyavongsagatanana IX van het land, Zijne Majesteit ter gelegenheid van Zijn Verjaardag heeft gezegend, feliciteert Olleke Bolleke de Koning met deze heugelijke dag.

Volgens een Facebook-bericht van het kantoor van de Sangharaja zei de Opperste Patriarch dat hij en alle Thais de koning een lang leven wensen.

Hij zei dat alle koningen van de Chakri-dynastie zich houden aan “Raja Dhamma” (deugd van de heerser) bij het regeren van het land, en op een vreedzame manier samenwerken met anderen.

De koningen hebben ook gewerkt aan het bevorderen van onderwijs, religie, traditie en cultuur om mensen in staat te stellen kennis op te doen en goede daden te doen, voegde hij eraan toe.

De Opperste Patriarch zegende ook Zijne Majesteit Koning Maha Vajiralongkorn in de Pali-taal, wat zich vertaalt in: “De koning die dharma aanhangt is wettig, terwijl mensen die kennis hebben en slechte dingen vermijden, het land geluk zullen brengen.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Olleke Bolleke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!