De kustplaats Pattaya in Thailand organiseert in september een heus cannabis-festival

THAILAND:- De kustplaats Pattaya organiseert in september een internationaal cannabisfestival om de badplaats te promoten als centrum voor het plantgerelateerde gezondheidstoerisme.

Het CISW Cannabis Festival Thailand 2022 staat gepland voor 9-11 september in het warenhuis Central Pattaya. Dit festival komt tot stand door een samenwerking tussen Pattaya City, CISW Green World Co Ltd en Central Pattaya.

Op het festival zullen Cann Expo en Hemp Expo producten belicht worden die gemaakt zijn van cannabis en hennep, waaronder eten, drinken en cosmetica.

Het evenement heeft tot doel het medicinaal gebruik van cannabis en hennep te promoten en de deelnemers te helpen hun zakelijke netwerk uit te breiden.  Ook zal er business symposium plaatsvinden om Thaise en buitenlandse investeerders aan te trekken om te investeren in bedrijven die te maken hebben met cannabis en hennep.

Tijdens het festival wordt ook een Miss Cannabis Thailand schoonheidswedstrijd gehouden, waarbij de winnaars een prijzengeld van meer dan 200.000 baht winnen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!