Olleke Bolleke heeft plaats voor een enthousiaste moderator

~EEN BREDE RUG HEBBEN~
(Het nodige kunnen verdragen)

THAILAND:- Dat de nieuwsartikelen van Olleke Bolleke in Thailand razend populier zijn, komt mede door de onophoudelijke aandacht van het team van moderators.

Duizenden mensen lezen de artikeltjes van deze nieuwsbeer die dag in dag uit, het Thaise internet afspeurt om interessante, opmerkelijke, leuke en soms minder leuke nieuwsfeiten aan het licht brengt.

Om de reacties op social media (Facebook e.d.) enigszins bij te sturen, is het moderatie team momenteel bestaande uit 3 personen op zoek naar een enthousiaste moderator die net als hen zijn hart in Thailand heeft liggen.

De moderator hoeft natuurlijk niet persé in Thailand te wonen, Nederland, België of waar ook ter wereld, vormt geen probleem.  Het betreft volontair werk waarbij het kan voorkomen dat er een aanslag op uw incasseringsvermogen wordt gepleegd, maar schrik niet, uw toekomstige collega’s staan u ten alle tijden bij om daaraan het hoofd te bieden.

Zelf zou ik het beren-gezellig vinden als het moderatie team versterkt zou worden met een vrouwelijke kandidaat maar dat is natuurlijk geen must.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!