Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul Fenno Show

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Fenno is weer terug en waant zich nog in zonnige oorden, toch is het vakantiegevoel bij hem weer rustig aan het wegvloeien na ruim vanuit de Oekraïne via binnenwegen 1600 kilometer gereden te hebben.

Paul heeft een aantal leuke gasten aan de telefoon, één van hen komt u misschien voor in het geheugen, maar dan zult u waarschijnlijk even moeten graven in uw geheugen.

Het is een vast gegeven dat dit muzikale zondagmiddag vele luisteraars heeft, niets alléén in Thailand, Nederland, België maar eigelijk van over de hele wereld, waardoor Olleke Bolleke radio een aanzienlijk aantal luisteraars heeft, zo bleek uit recentelijke luistercijfers.

De eerste gast die Paul aan de telefoon krijgt is BOY LEVER, hij brengt zijn nieuwste single:

,,Totaal onder hypnose”

Voor Boy Lever kwam de corona op precies het verkeerde moment.  Een paar maanden na de lancering van z’n 2.0 versie van ‘Alles kan een mens gelukkig maken’ ging de hele wereld op slot. Boy z’n agenda stond al goed gevuld met optredens. 

Daar kon dus een dikke streep door. Inmiddels klaart de lucht gelukkig een beetje op. Reden temeer om opnieuw een afspraak te maken met platenbaas Ronald Visch, tekstschrijver Hans Louws en het team van Sonic Solutions om te babbelen over een opvolger. 

Vol trots presenteert hij dan z’n nieuwe single ‘Totaal onder hypnose’ die verschijnt op het label Rood-Hit-Blauw.

De zanger uit Ossendrecht afkomstige PICO PETALO zingt een fantastisch liefdeslied:

,,Blijf bij mij”

Je moet van goede huize komen als je de oorspronkelijke versie van het nummer ‘Make me act of the fool’ welke door Joe Dolan in 1970 werd uitgebracht, herkent in de debuutsingle ‘Blijf bij mij’ van Pico Petalo

Deze ‘artiest in de dop’ ging met dit voorbeeld naar Manfred Jongenelis om daar een gipsy versie van te laten produceren. Pico had in grote lijnen zelf al een tekst geschreven. 

Manfred heeft vervolgens een paar zinnetjes aangepast om het beter uit te laten komen. Pico stond in ieder geval versteld van het uiteindelijke geweldig klinkende resultaat.

Paul krijgt aan het tweede uur, de in Zwolle geboren hotelier LÉON DIJKSTRA aan de telefoon.

Naast het feit dat Léon Dijkstra CEO van de Eden Hotel Group en eigenaar van het Americain hotel in Amsterdam was Léon gitarist bij de Rotterdamse Hermes House Band, in dit interview vertelt dat hij, dat hij nummers voor deze bekende van origine bekende studenten band heeft geschreven 

Ook voor hem zet de Corona pandemie het leven op z’n kop, toch vindt hij even tijd om een uur met Paul over van alles en nog wat te praten.

In deze Oh, Oh, Oh Show komt ook Paralympisch handbiker TIM DE VRIES voorbij.

Tim heeft verschillende wereldkampioenschappen op zijn naam staan, dit jaar deed hij mee aan de Paralympische spelen in Tokio, waarbij hij zijn bronzen medaille aan Koning Willem Alexander mocht tonen.

In dit interview vertelt Tim over het ontstaan van zijn handicap en hoe zijn leven vanaf dat moment is vergaan.

Paul krijgt ook de Geelse muzikant GEERT VAN LOMMEL aan de telefoon, hij heeft onlangs zijn nieuwe rocknummer:

,,The Mississippi paved my way”

uitgebracht. Het liedje schreef hij als steun en eerbetoon aan zijn vriendin Katrien Derison, na haar strijd tegen kanker. “Het nummer is bedoeld als steun en hoop voor iedereen die ermee wordt geconfronteerd.”

Dat de Mississippi centraal staat in het nummer is niet toevallig. Geert en Katrien planden hun droomreis naar de rivier in de gelijknamige Amerikaanse staat, maar de diagnose van borstkanker bij Katrien besliste daar anders over. Gelukkig kan ze het navertellen.

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is iedere zondag  van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren, de zaterdag erop wordt deze show op het zelfde tijdstip herhaald.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden

* RadioFM app

* Streema / simple app

* Radiobox app

* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!