Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Vandaag wat minder interviews met de Nederlandse zangwereld, maar natuurlijk wel lekker veel muziek, met leuke songs vanuit de hele wereld. Het wordt weer genieten bij de Oh, Oh, Oh, dit is de Paul & Fenno show.

De Afghaans-Nederlandse student WEIS MATEEN uit Kabul is in Nederland en spreekt uitstekend de Nederlandse taal. In het interview met Paul vertelt hij een en ander over zijn familie, waarvan verschillende familieleden nog in Afghanistan onzekere tijden beleven.

In deze videoclip vertelt Weis méér over de barbaarse toestanden in Afghanistan.

Aan de telefoon krijgt de in Amsterdam geboren LOT VAN SANTEN, Lot ambieert solocarrière en debuteert met haar nieuwste single:


,,Kom dicht bij me”


Eerder bracht in Amsterdam geboren zangeres het duet met Danny ,,Kom ga met me mee uit”. Deze moeder van twee kinderen, die ook voedingsdeskundige is, vertelt hoe één en ander in haar carrière tot stand is gekomen.

Lot is al vele jaren zangeres van de Allround Coverband 2sDay2. 

KEES AANTJES, de vloggende reporter, ligt momenteel met zijn jacht in Leeuwarden en vertelt wat hij zoal onderweg meemaakt en bovenal ziet in onze mooie nederland.

Hoe smal Nederland kan zijn, kunt u in deze videoclip zelf ervaren.

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is iedere zondag  van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren, de zaterdag erop wordt deze show op het zelfde tijdstip herhaald.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden

* RadioFM app

* Streema / simple app

* Radiobox app

* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!