Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul Fenno Show

~IEDERE ZATERDAG EN ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Vandaag staat “verliefdheid” een beetje centraal, Sieneke is de eerste zangeres die deze song voor Fenno Werkman en zijn nieuwe Italiaanse liefde zingt. Ja, Ja, Fenno is tot diep achter zijn oren verliefd, op een Italiaanse dame, wat de achterliggende reden is, dat de Oh, Oh, Oh Show van vorige week niet gepresenteerd werd.

De eerste gast die Paul aan de telefoon krijgt is MATTHIJS KONING


,Nu of niet’Ga voor mij of voor je vrijheid? Zeg me dat je altijd bij me blijft of raak ik je voor altijd kwijt?”Dat is de vraag die Matthijs Koning stelt in z’n nieuwe single ‘Nu of nooit’. 

In eerste instantie was het de bedoeling om dit bijzonder vrolijke lied in september 2020 uit te brengen, maar dat zag Matthijs op dat moment niet zitten. Inmiddels zijn de beperkingen grotendeels ten einde en is de tijd rijp om ‘Nu of nooit’ uit te brengen.

Ik heb mijn broer Koen gevraagd of hij een tekst wilde schrijven. Hij kreeg van mij de vrije hand en heeft me echt verrast met het onderwerp. Frank Verkooyen n heeft het arrangement voorzien van bijzondere klanken waar je opgewekt van wordt.

De Losserse zanger MARCO GEVERS laat niets aan het toeval over


,Leven, lachen, liefde’


Het zou geweldig zijn als ik me helemaal op het zingen zou kunnen storten, zo vertelt hij tegen Paul, onze presentator.

Dat blijkt ook uit het feit dat Gevers al weer bezig is met een tweede single. „En die klinkt ook goed, vind ik zelf. Weer een vrolijk deuntje dat goed in het gehoor ligt, dat is ook de muziek die ik wil maken. 

Het zou heel mooi zijn als  ik regelmatig singles uit kan brengen en op die manier kan doorbreken.”

Van de Bredase zanger FRANK VERKOOYEN is bekend dat hij een prachtig Nederlandstalig repertoire en inmiddels vele singles uitgebracht. Een van zijn laatste hits is:


,Dezelfde plek’Die hij met de zanger Harry Verbeucken heeft uitgebracht. Tevens ontwikkelde hij zich in de loop der jaren ook als componist en muziekproducer en werkte om die reden met vele bekende artiesten als Peter Beense, Frans Duijts, Rob van Daal, Willem Barth, Henk Dissel e.v.a.

In zijn studio The Boom! Music Studio is hij dan ook dagelijks te vinden om artiesten te voorzien van repertoire met vooral eigen, ‘op de huid geschreven’ songs. Zelfs Grant & Forsyth en de Vlaamse volksheld Will Tura zijn enkele grootheden die bekend zijn met de muzikale vaardigheden van Frank. 

De inmiddels bekende blogger KEES AANTJES gooit trossen los en gaat richting Friesland

Kees is met zijn vader Theo onderweg voor de tweede Zomertoer van de Vloggende bestemming. Het goedlachse duo is van plan naar Friesland te gaan en heeft Dokkum als einddoel.

Ik ben heel benieuwd hoe het ons zal vergaan en hoe de boot het zal doen, want de laatste trip had ik helaas wat motorproblemen. We hebben nu wel alle filters vervangen, dus hopelijk blijft mijn oude Daf 615 het goed doen. 

Via de rivier De Noord komen we op de Lek en dat is voor ons bekend terrein en in de haven van Streefkerk stoppen we nog even voor een plaspauze voor de honden en stomen dan via Vianen door naar Dokkum.

De in Heerlen geboren GER EDWARDS besloot ooit mee te doen aan de landelijke voorrondes van de soundmixshow van Henny Huisman.


,Karma’Hij imiteerde toen zijn grote idool, Benny Neyman, de publiek- en vakjury meende naast een sfeer van Benny Neyman, in zijn stem, ook andere overeenkomsten te horen zoals: Herman van Veen, Rob de Nijs, Will Tura en Joost Nuissl.

In het dagelijks leven werkt Ger in een drukkerij voor relatiegeschenken. In zijn vrije tijd wil Ger die woonachtig is in Tiel, regelmatig optreden met zijn nieuwe nummers, maar ook bewerkingen van diverse artiesten vertolken waaronder; Benny Neyman, Dimitri van Toren, Rob de Nijs, Wim Zonneveld, Guus Meewis, Ronnie etc. 

Dus eigenlijk voor ieder wat wils, voor een breed publiek, van jong tot oud.

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is ieder weekend van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden

* RadioFM app

* Streema / simple app

* Radiobox app

* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!