Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul Fenno Show

~IEDERE ZATERDAG EN ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- De uitzending van vandaag staat zoals waar de Paul & Fenno Show bekend vol geprogrammeerd met leuke interviews met oa. de bekende vlogger Kees Aantjes, leuke interviews met artiesten uit de Nederlandse Showbizz en natuurlijk de wekelijkse column van onze Thailand specialist Hans Geleijnse. 

Het eerste uur staat in het licht van gezellige Europese muziek, via Tirol, Duitsland, Nederland, Frankrijk komen de heren uiteindelijk in Italië terecht, waar Fenno de hand op een originele APA caravan probeert te leggen.

Als eerste komt ES VAN VELZEN uit de Velserbroek onder de rook van Beverwijk aan de telefoon. 

,Geniet van het leven’

Es, Supervisor in dagelijks leven bij een heel fijn bedrijf is 4 jaar geleden live gaan zingen met angst in knieën. Door een zus van een vriendin ben ik een keer live gaan zingen op een braderie. Onervaren, supergaaf, maar doodeng!

Ze vertelt op haar eigen enthousiaste wijze hoe zij in de Nederlandse muziek wereld is verzeilt en door Wie? Dat kunt u in dit interview horen.

De 20-jarige BO KUIPER  uit Wijk en Aalburg heeft een platencontract getekend bij Knock Knock Music en heeft vorige maand haar eerste single 

,Mijn Pijn’

Zingen en dansen is iets waar het leven van Bo om draait, vertelt ze. “Het is een grote hobby geworden, die nu ineens serieus wordt aangepakt. Dat past ook precies in het straatje van de opleiding, die ik volg bij de Cosmo Academy in Den Bosch.”

Ze heeft al enige ervaring in de entertainment, vanwege haar werk op recreatieparken. “Vooral het deelnemen aan muzikale shows en musicals is iets waar ik van geniet.”

Half juli werd RONALD MOERLAND flink in het zonnetje gezet bij Schildersbedrijf Zitman & Co. BV omdat hij maar liefst dertig jaar in dienst is. En Ronald stopt nog lang niet want ‘ik vind het vak en het werken bij Zitman in Voorschoten nog veel te leuk!’

Mijn vader zat in de bouw bij Niersman. Hij raadde me aan om dat ook te doen, dus ging ik naar de ambachtsschool’, vertelt Ronald. ‘In het eerste jaar kregen we alle onderdelen, ook schilderen, en ik was direct verkocht. Zeker toen we als stage de Marekerk in Leiden mochten opknappen. Echt geweldig!’ Na de ambachtsschool haalde hij de diploma’s aspirant-gezel en gezel. ‘Ik begon bij Paul Dirk en later bij Remmerswaal. Via via kwam ik bij Co Zitman sr terecht en ben er nooit meer weg gegaan.

Het schildersvak boeit nog steeds’.

Cameraman KEES AANTJES verkocht zijn bezittingen om te gaan vloggen en is nu een halve beroemdheid

Hij verkocht bijna alles wat hij had om gewapend met zijn camera in een opgeknapte brandweerauto en later een motorjacht, op reis te gaan. Inmiddels is Kees en zijn hondje Chiko misschien nog wel meer – door zijn vlogs een halve beroemdheid geworden. ,,Fans staan ons regelmatig op te wachten aan de kade.”

Als hem wordt gevraagd hoe het afgelopen jaar is verlopen, weet Kees niet zo goed waar hij moet beginnen. ,,Er is zoveel gebeurd”, vertelt de Dordtenaar die steevast is getooid met zijn ‘De Vloggende Bestemming’-pet. 

Daarna volgt een opsomming van de avonturen die hij heeft beleefd nadat hij een jaar heeft rondgezworven.

Als het vierde uur komt onze Thailand specialist HANS GELEIJNSE, aan de telefoon.Hans heeft in deze aflevering over de corona pandemie, die overal ter wereld de gemoederen bezighoudt en vertelt in een vlucht welke impact het bij Hans in zijn Thaise gezin in Rotterdam heeft.Als laatste komt in deze uitzending JASON VAN ELEWOUT aan de telefoon, hij presenteert zijn single

,ZONNESTRAAL IN MIJ’

De nieuwe single is opgenomen bij Sonic Solutions in Roosendaal. Jason werkt al drie jaar met veel plezier samen met dit team. Met name de hoge kwaliteit die ze leveren en de afspraken die men nakomt, vormen de basis van deze samenwerking.

Vrolijke gitaargeluiden en een opzwepende melodielijn maken van ‘Zonnestraal in mij’ een heerlijk zomers plaatje. ‘Ik ben ontzettend blij met deze single waarvan de demo al een tijdje bij mij de plank lag. 

Omdat ik echter niet voor de volle 100% achter de tekst stond, heb ik Hans Louws gevraagd of hij daarvoor iets anders kon bedenken. Hans heeft in het verleden al vaker liedjes voor mij geschreven en weet waar ik graag over zing. De verhaallijn van ‘Zonnestraal in mij’ past goed bij mijn leeftijdsgenoten’, aldus de 18-jarige zanger uit Breda.

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is ieder weekend van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden

* RadioFM app

* Streema / simple app

* Radiobox app

* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!