Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul Fenno Show

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- U zult het gemerkt hebben dat de Oh, Oh show van Paul en Fenno enkele weken verstek hebben laten gaan, doordat Paul aan zijn mond was geopereerd waardoor het presenteren van deze luistershow hem niet afging zoals de luisteraars van Olleke Bolleke Radio in Thailand gewend zijn.

Omdat Paul nog niet helemaal hersteld is, werd het aanbod om Fred Bos om in het derde uur de presentatie van muziek met open armen ontvangen, maar Fred werd óók door medisch onheil getroffen, ondanks zijn hersenbloeding waarvan hij goed herstellend is, probeert hij toch met zijn inbreng deze show het luisteren waard te maken.

Naast leuke interviews met mensen uit de showwereld van Nederland is het toch een leuk programma geworden waarbij één uur lang Top50 hits Nederlandse zigeunermuziek.

Bent U nieuwsgierig  naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, U kunt daarvoor (gratis) de App van Olleke Bolleke Radio downloaden, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.


Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden
* RadioFM app
* Streema / simple app
* Radiobox app
* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!