Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul Fenno Show

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Het is zo weer zondagmiddag, dus tijd voor leuke show die vandaag begint met het openingsnummer “We are are world” met recht een wereldnummer genoemd, dat Paul nu platenkast heeft gehaald door de verschrikkelijk nare situatie in de Oekraïne. Dat neemt voor Paul en Fenno niet weg, dat ze weer een leuke Oh, Oh, Oh, Show voor u hebben weten samen te stellen, met natuurlijk aandacht voor de situatie in Oekraïne, gezellige muziek en leuke interviews speciaal voor onze luisteraars in Thailand en elders ter wereld.

De zanger Hank Adams, kreeg landelijke bekendheid door hits als, “You are my prima donna” en “Jij bent van mij”. Hank Adams, geboren op de Bloemengracht is niet alleen een rasechte, sympathieke Amsterdammer die tegenwoordig in Aalsmeer woont, maar is bovenal een getalenteerd entertainer die zijn publiek weet te boeien en te beroeren. Zijn laatste single “We gaan allemaal naar de kloten” is momenteel een véél gehoord nummer in Nederland.

Hank heeft ook meegewerkt aan TV programma’s Een Ster in 40 dagen, De Vooral doorgaan Show met Barry Stevens. Maar zijn echte bekendheid kwam met het tv programma, Bloed Zweet en Tranen.

Als tweede in de rij van de Nederlandse artiesten die in de Show van Olleke Bolleke Radio aan het woord komt, is DJ FonzZ (geboren en woonachtig in Hilvarenbeek) heeft inmiddels zijn sporen ruimschoots verdiend, dankzij zijn ruime ervaring als party DJ in feestcafé’s, discotheken en feesttenten. 

Hij voelt daardoor feilloos aan hoe hij zijn publiek in vervoering moet brengen. Dit vertaalt zich dan ook in zijn nieuwe single “De polonaise is weer aan”, waarmee hij een feestplaat in spé aflevert.

De nieuwe single “De polonaise is weer aan” is geproduceerd door producer Frank Verkooyen , die er op vakkundige wijze voor gezorgd heeft dat de single geschikt is voor feesten, partijen, après ski, carnaval, maar ook voor radio!

Dave Joosten nam in 1996 het lied ‘Opa’ op. Dat was een Nederlandstalige bewerking uit de pen van Ad van den Hurk op de wereldhit ‘Honey’ van Bobby Goldsboro.

Omdat Dave op zoek was naar een perfecte opvolger van zijn in augustus 2021 gelanceerde single ‘Massa is Kassa’, bracht hem dat op het idee om een ‘Opa 2.0 versie’ te maken die een stuk vrolijker was. 

Met dat plan toog Dave wederom naar producer Frank Verkooyen. Frank vond het een uitstekend idee en gaf Femke Reuvers de opdracht om een verfrissende tekst te schrijven waarvan de titel ‘Dan ben je opa’ is geworden. 

Muzikaal heeft Frank er een gezellig uptempo nummer van weten te maken.

Dat mond op mond-reclame nog steeds het beste werkt, blijkt wel uit de totstandkoming van de eerste eigen single ‘Rondje liefde’ die de in Haarlem wonende Dean Molenaar opnam bij Sonic Solutions in Roozendaal.

Op advies van collega-zanger Lesley Rosbach werd een afspraak gemaakt met producer Joris van Dijk.

Heel vreemd was die ontmoeting echter niet omdat Dean vanwege het project ‘Haarlem zingt’ eerder in die studio was voor de opname van de gezamenlijke single ‘Samen sterk’. 

Tijdens dat gesprek gaf Dean aan dat hij fan was de gypsy gitaar en geniet van accordeongeluiden. Joris had nog, een door Pascal de Vormer geschreven lied, in de kast liggen die op een paar puntjes na voldeed aan de wensen van Dean. Na een paar aanpassingen kreeg de orkestband de juiste vorm en werd Dean uitgenodigd om het geheel in te zingen.

Niet alleen stond Johan Kettenburg uit Hilversum al in het Gelredome en Ziggo Dome, maar ook was hij meerdere malen op tv te zien, recentelijk nog in het programma Ik Geloof In Mij.

Met zijn aanzienlijke repertoire in het Nederlandstalige genre is hij regelmatig op de radiozenders te beluisteren en gaandeweg heeft de sympathieke zanger een aardige bekendheid opgebouwd. 

Nu de liveoptredens weer beginnen zal zijn schare fans ongetwijfeld alsmaar maar groter worden.

Zijn positieve kijk op het leven en goede humeur zette Henny Thijssen en Maarten de Groot aan tot het schrijven en produceren van een heerlijk opgewekte single ’n Lach Op Je Gezicht’,

opgenomen in Studio M-Works en uitgebracht op het Stalwart label.

Onze trouwe fan Fred Bos, woonachtig in het hoge noorden van Thailand begaf zich voor het eerst op vlak van radio-interviewer, Fred sprak via de telefoon met zijn oude Amerikaanse vriend, Dan Zaenglein. De in Grayson Georgia wonende zanger werd bekend met nummers als The wild rover en Wash my hands in muddy water.

Fred heeft hem leren kennen in 1995, toen weer gesproken in 2000 en de laatste keer in 2005.  De zanger die inmiddels 14 keer in Nederland is geweest was een vriend van een vriend van Fred, die destijds een tjalk had, waarop Fred woonde.

Bent U nieuwsgierig  naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, U kunt daarvoor (gratis) de App van Olleke Bolleke Radio downloaden, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.


Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden
* RadioFM app
* Streema / simple app
* Radiobox app
* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!