Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul Fenno Show

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Het radioprogramma van Olleke Bolleke in Thailand, de Oh Oh Oh Show weet ieder weekend weer vele luisteraars te bewegen om naar deze show te luisteren.

Deels door de leuke herkenbare muziek, vaak erg actueel door interviews met opkomende zangeressen en zangers van onze eigen Hollandse bodem en gelardeerd met Thais nieuws, internationaal nieuws en natuurlijk of de zon in het land van de glimlach schijnt…….of niet.

Nu nederland herstellende is van de zware storm Eunice, betekend dat niet Nederland van het stormachtige weer is verlost. Er komt nog meer storm aan, waarschuwen weerstations. De windstoten zijn niet zo hevig als tijdens Eunice, maar de storm kan vandaag en morgen wel opnieuw de nodige schade veroorzaken. „We zijn er nog niet qua wind”,  zo melden de meteorologen in Nederland.

In de uitzendingen van vandaag laat Paul en Fenno weten dat zij in deze stormachtige week niet zoveel gesprekken te hebben maar wel met een half uurtje carnavalsmuziek, afgewisseld met Guus Bauer, Belinda Vermeer en Bas Hartman aan de telefoon.

Bent U nieuwsgierig  naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, U kunt daarvoor (gratis) de App van Olleke Bolleke Radio downloaden, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.


Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.
* Radio Garden
* RadioFM app
* Streema / simple app
* Radiobox app
* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Eén gedachte over “Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul Fenno Show

  1. Muziek van hollandse bodem nou ben er wel klaar mee met die z.g.n B ners noem ze maar op de meeste kunnen hun handen niet thuis houden.
    De gevangenissen kunnen gevuld worden en voor de gedetineerden geweldig gratis op treden van M.Borsato en AliB en Lul Kleine en die Andre Hazes en gladde grace en die gluiperd van een pianist de EX van Linda de Mol dat wordt wat in de Bajes 55555.
    Ben er klaar mee met dat zootje sorry Bolleke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!