De drainage werkzaamheden op de Thepprasit Road in Pattaya gaan gestaag door

PATTAYA:- Het 2-jarig project om de regenwaterafvoer op Thepprasit Road te verbeteren, is één van Pattaya’s “kortetermijn”-projecten om overstromingen te verminderen.

De wegwerkzaamheden begonnen in november aan het project van 124 miljoen baht dat in mei 2023 voltooid moet zijn.

Als het project eenmaal is voltooid, worden er aan beide zijden van Thepprasit Road over zes kilometer nieuwe drainagebuizen geïnstalleerd die eindigen bij Sukhumvit Road.  De trottoirs worden vernieuwd en stroom- en nutsleidingen worden ondergronds gebracht.

Khun Siripol Sriprasart, directeur van hoofdaannemer Phrom Yotakarn Rayong (1993) Co., zei dat Thepprasit Road wordt gerenoveerd in stappen van 200 meter om verstoringen tot een minimum te beperken.  Nadat er een gedeelte is gereconstrueerd, wordt het weggedeelte weer vrijgegeven.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost+Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!