Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- In deze uitzending van de Oh, Oh, Show, komen weer een tal van bekende en soms ook minder bekende mensen uit de Nederlandse Showwereld aan de telefoon, vandaag zult u kunnen luisteren naar de in Thailand wonende 

Emile Ratelband, de Nederlandse volkszanger van Spaanse komaf Juan Richard, Robin Topper, Johnny Valantino, Arno Kolenbrander, Andre Pronk en Will de Brouwer.

Bent U nieuwsgierig  naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, U kunt daarvoor (gratis) de App van Olleke Bolleke Radio downloaden, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden

* RadioFM app

* Streema / simple app

* Radiobox app

* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!