Koh Chang kan weer zonder beperkingen worden bezocht!

TRAT:- Het gaat goed in deze oostelijke provincie, vanaf 1 februari maakt Koh Chang deel uit van het ​“Sandbox” programma!  In januari had Koh Chang een bezettingsgraad van 20% bereikt!  Het is niet natuurlijk niet veel, maar een wel positief teken dat de zaken er weer goed uitzien!  

Zo zijn op White Sand Beach veel restaurants en uitgaansgelegenheden al weer geopend.  Het motorschip ​“Thaifun” vaart ook weer en biedt excursies aan naar de eilanden voor de kust en de mooiste snorkelplekken rondom het eiland.

Het zeer populaire “Oodies” start weer met livemuziek en waarbij er tot 23.00 uur van alcoholische versnapering genoten kan worden.

“Paul’s Restaurant” in het Top Resort met zijn eersteklas Duitse ontbijt en het onvergelijkbare uitzicht op de Golf van Thailand, de adembenemende zonsondergangen voor een diner van topklasse, is dagelijks geopend van 08.00 uur tot 13.00 uur en van 17.00 tot 21.00 uur!

Het nationale park, waarin ook de populatie Klong Phru en Tamayom-watervallen gelegen zijn, heeft ook haar beperkingen opgeheven.  Koh Chang zal de komende maanden niet overvol zijn maar zal zeker een vergelijkbare bezettingsgraad hebben! 

Houd er echter wel rekening mee dat als u rechtstreeks vanuit het buitenland naar Koh Chang komt, de PCR-test 14 dagen voor uw aankomst moet worden geboekt!  Het vliegtuig moet voor 12.00 uur landen, anders stopt de PCR-test dezelfde dag!  Dan kun je beter een nacht in Bangkok doorbrengen, daar de PCR-test doen en de volgende dag naar Koh Chang komen!

Het hotel op Koh Chang zorgt ervoor dat de vervolgtest tussen de 5e en 7e dag plaatsvindt!

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: TOP Resort Koh Chang

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!