Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show<

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Vandaag, zondag 9 januari hebben Paul en fenno weer een geweldig leuke show voor u in petto met interessante interviews, leuke (herkenbare) muziek en dit keer een door paul gemaakte special over John Denver, de in 1997 overleden Amerikaanse countryzanger, songwriter, musicus en acteur.

In deze uitzending komt het hilarische duo Bep en Bert van de Nazaten aan het woord na het nummer “Gij zult genieten” gezongen te hebben.

In de aanloop naar het komende carnaval zingt Rick Te Meer de carnavalskraker “Drink een biertje met mij, Frans”

Rick Ter Meer, de rasechte Brabander geboren in Eindhoven
komt in deze uitzending met zijn nieuwe single! “Ik Weet Het Niet,” een gezellige meezinger, zoals Rick zegt “ik denk dat er geoeg zijn die zichzelf hierin herkennen”.

Rick is voor het eerst de studio van Manfred Jongenelis ingedoken en daaruit is deze fantastische plaat uit voortgekomen.

Pas op, Gio Swikker speelt gevaarlijk spel 
Heel lang geleden, toen nog niet iedereen bekend was met het “Ik geloof in mij” fenomeen Gio Swikker hebben wij op deze webstek een poging gedaan om een handje te helpen bij het boosten van de carrière van de toen nog piepjonge zanger.

Helaas was “het management” van Gio daar niet zo blij mee en vlogen de dreigementen de mailbox binnen. Gelukkig is het toch nog goed gekomen met Giovanni Swikker en zijn team, want we hebben weer een nieuwe klapper van hem binnen.

Gio heeft naast zijn single release ook landelijke TV- aandacht, hij is nl. te bewonderen in de nieuwe SBS6 realityserie ‘Ik geloof in mij’’. Gio vond het een ontzettend leuke ervaring. Veel mag hij er niet over vertellen, en hij hoopt uiteraard op veel kijkers.

De Groningse Jeanette Woelinga, de CEO van de Elephant Parade in Chiang Mai
komt in het vierde uur van deze Show. Zij vertelt over de oorsprong van deze social enterprise en beheert onderwijl werelds grootste kunst tentoonstelling van handgeschilderde olifanten beelden.  Elk beeld van de Elephant Parade is gemaakt door kunstenaars en beroemdheden en is een uniek kunstwerk op zich.  

De levensgrote standbeelden van babyolifanten worden tentoongesteld in internationale steden en vergroten het bewustzijn voor de noodzaak van het behoud van olifanten.

Als speciale gast ontvangen Paul en Fenno, de Franse muziek kenner Lucien uit Limburg in hun studio. Bij Franse Chansons broeit bij luisteraars van Olleke Bolleke Radio een beetje romantiek op, wat voor de Oh, Oh, Oh Show een reden was om Lucien naar Woerden uit te nodigen.

Bent U nieuwsgierig  naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, U kunt daarvoor (gratis) de App van Olleke Bolleke Radio downloaden, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden

* RadioFM app

* Streema / simple app

* Radiobox app

* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!