Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Eigelijk was er deze week géén Oh, Oh, Oh gepland, echter door de ontwikkelingen van de Omicron variant, was Fenno genoodzaakt zijn geplande skie vakantie op de lang baan te schuiven, jammer voor Fenno natuurlijk maar wij als luisteraars vinden dit natuurlijk heerlijk, want vertel eens eerlijk wat is nu leuker om naar de uitgesproken kerstwensen van de zangers en zangeressen uit de Nederlandse muziek wereld te horen.

Natuurlijk zal Paul voor u dit muzikaal omlijsten met gezellige kerstmuziek, zodat u daar in het verre Thailand kunt genieten van deze sfeervolle muziek.

De Nederlandse Paul van Vliet neemt de aftrap in een opbeurend praatje naar de luisteraars van Olleke Bolleke radio, gevolgd door een reeks andere vaste gasten van deze show, die over de hele wereld vele luisteraars aan zich ketent. 

Bent u nieuwsgierig  naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, u kunt daarvoor de App van Olleke Bolleke Radio downloaden, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden

* RadioFM app

* Streema / simple app

* Radiobox app

* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!