Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- In de aanloop naar de kerstdagen hebben de dj’s van de: Oh, Oh, Oh, dit Is de Paul & Fenno show, voor de luisteraars van Olleke Bolleke radio in Thailand weer een sfeervol programma samengesteld, leuke kerstmuziek uit de voorbijgaande jaren maar ook met hedendaagse muziek.

Natuurlijk komen er ook enkele artiesten aan het woord waaronder de (verkouden) zangeres CATHARINE HULTERS, die haar nieuwe single “Laat me” ten gehore brengt.

RAY SMITH, één geweldige zanger met roots uit het verre Indonesië komt ook even aan de telefoon, de Indische en Molukse songs van deze begenadigde zanger worden iedere dag in Indonesisch restaurant TRINDY’S in de kustplaats Jomtien in Thailand als achtergrond muziek ten gehore gebracht.

De uit Heerhugowaard afkomstige KIMBERLY HENNIPMAN komt ook nog even aan de telefoon en zingt haar uptempo lief “Viva  Vina Champagne” song. Sinds kort is Kimberly verbonden bij het platenlabel “Rood Wit Blauw”  waar zijn onlangs het nummer “Mijn hart gaat boem boem” heeft opgenomen.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden

* RadioFM app

* Streema / simple app

* Radiobox app

* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!