Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Het komt niet vaak voor dat naast het luisterpubliek van de Oh, Oh, Oh, Show, ook Olleke Bolleke gevraagd wordt naar zijn mening over de kleurige pakken van Fenno Werkman. Het zijn opvallende pakken, apart, zo apart dat Fenno, géén gek figuur zou slaan in een commercial van Robijntje. Maar al met, de snit is uitstekend. Speciale gast in deze is de in Thailand wonende Jeannette Woelinga, zij is de general manager van de Elephant Parade, welke zich ten doel heeft gesteld om de met uitsterven bedreigde Aziatische olifant te redden. Olleke Bolleke heeft onlangs kennis mogen maken met Jeannette, tijdens dit contact werd duidelijk dat de social enterprise de Elephant Parade zoveel meer inhoudt, mocht u geïnteresseerd zijn, klik dan even HIER!

De eerste gast is de inmiddels bekende huisdichter van deze show, nu eens met zijn collega Beer uit de muziekwereld, is Victor Meijer. Hij draagt een mooi gedicht voor. Helaas deze keer geen recept voor een kippengerecht omdat deze heren vast zitten in het verkeer, dus dat houdt u te goed.

In deze uitzending komt ook MARTIN DE JAGER aan het woord. Martin heeft in het verleden al een aantal swingende nummers uitgebracht die veel airplay wisten te behalen op de vaderlandse radiostations. Zijn nieuwste single

,,Als de hemel toch eens was’ zal opvallen en luisteraars zullen zich afvragen wie de zanger is van deze gezellige meezinger. Over het onderwerp ‘de hemel’ wordt natuurlijk vaak gesproken. Je weet dat er ooit een tijd komt dat je gaat vertrekken, maar je weet niet waarheen. 

Als Martin dat mocht bepalen zou het een paradijs zijn waar veel soorten mensen regelmatig feesten met bier en rode wijn.

Ik hou wel van gekkigheid in een lied en dat zit er gelukkig in verwerkt. Daarnaast springt het feestgehalte eruit. Uiteraard hebben ook accordeonist Daniël Metz en gitarist Marcel Fisser weer een steentje bijgedragen’, aldus een dolblije Martin.

Paul heeft zoals met zijn gasten “toevallig” PERRY ZUIDAM aan de telefoon, Perry, de 43-jarige volkszanger uit Rotterdam heeft een breed Nederlandstalig repertoire wat zowel op feesten en partijen als in het theater thuis hoort. 

In 2017 lanceert Perry zijn eerste CD Album en in de afgelopen jaren zijn er al verschillende cd single’s opgenomen. In 2018 scoort Perry 2 x een hit in de Nederlandstalige top 30 met Jij kunt niet altijd 16 zijn en Zwoele Zotte Zomer, zijn hit ,,Naar de caravan” werd ontzettend warm door het Nederlandse publiek ontvangen.

Perry vertelt in deze potcast over zijn jongensdromen, passie voor het Nederlandse lied en uit de kast komen.

In het derde uur komt de uit Groningen afkomstige JEANETTE WOELINGA aan de telefoon. Jeannette woont met haar twee dochters van 20 en 17 in het noordelijk gelegen Chiang Mai. 

Jeanette vertelt in deze uitzending over hoe zijn bij de Elephant Parade gekomen is en hoe zijn van verkoopleider naar de CEO tot generaal manager van deze social enterprise onderneming is opgeklommen. Volgende week kunt u het tweede deel deze uitzending uit de mond van Jeanette vernemen.

In het vierde deel komt de Nederlandse zanger BOB OFFENBERG met zijn nieuwste single: ,,Tot over mijn oren” aan bod.

De samenwerking die Bob Offenberg afgelopen februari aanging met Rutger Kanis & Colin Heikens krijgt met z’n nieuwe single ‘Tot over m’n oren’ een vervolg. Bob heeft in het verleden al met een aantal goed aangeschreven tekstschrijvers gewerkt waaronder Frans Bauer, Frank van Etten en Pascal de Vormer. 

Omdat Bob steeds op zoek is naar vernieuwing volgt hij de ontwikkelingen in de muziekwereld op de voet. Toch blijft hij trouw gebruikmaken van de kwaliteiten die Laurens van Wessel levert. 

In ‘Tot over m’n oren’ haal ik vakantieherinneringen op, gelukkig werd het nummer goed opgepakt door de radiostations. 

Natuurlijk speelt een beeldschoon meisje de hoofdrol. In een soort droom denk ik terug naar dat meisje die overal lak aan heeft”, glundert Bob.

Iemand die u bijna bijna nooit aan de telefoon hoort, is onze radiohost FENNO WERKMAN.

Hoewel hij op zoek was naar een kasteeltje in Frankrijk, werd Fenno plots naar Nederland geroepen om zes kleurige uitfits in ontvangst te nemen, is zijn zoektocht in Frankrijk natuurlijk nog niet ten einde.  
Belangrijker was zijn passie voor zijn maatpakken, maar welke zal hij tijdens zijn eerste optreden aantrekken, weet u het.

Kek jasje …..vindt u niet!

PAUL & CARLA die onder de naam ‘La Familia’ bekendheid kregen, hebben samen met hun dochter Belinda een schitterende Nederlandstalige singel  uitgebracht.

,,Kind, ik hou van jou””

De ingewikkelde  tijd waarin  we leven, en de vele mensen die zich ook in ons land niet  gehoord of gezien  voelen  omdat ze anders zijn  of anders denken, inspireerde songwriter  Carla van der Veldt tot het schrijven  van  deze song.  

Carla:  “Het gaat me erg aan het hart dat er momenteel  zoveel  verdeeldheid  is. Zelfs familieleden  en vrienden  kunnen  elkaar  veelal  niet meer vinden. Laten we ons hart toch naar elkaar  blijven  openzetten, ongeacht hoe iemand  ergens over denkt… het leven kan zo kort zijn.”   

Paul:  “Met ons liedje  en met onze goedgesprek-concerten, die vanaf januari  dit jaar weer maandelijks  van start gaan onder de titel   “Het Uur van Het Hart”, willen  we 

ons steentje bijdragen  aan een menselijke  maatschappij. Een samenleving  waarin we juist  de kracht van de verschillen  met elkaar  willen  ervaren en het hart weer de regie  in handen heeft.   

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is iedere zondag  van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren, de zaterdag erop wordt deze show op het zelfde tijdstip herhaald.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden

* RadioFM app

* Streema / simple app

* Radiobox app

* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!