Russell Crowe beloond voor het promoten als “ambassadeur” van Thailand

THAILAND:- De Minister van Cultuur, khun Ittipol Khunpluem ontmoette afgelopen zaterdag de Hollywood-superster Russell Crowe om hem te bedanken voor het helpen promoten van Thailand door positieve reacties op Twitter te plaatsen.

Mr. Crowe blies de Thaise Twitter-scene op met gratis opmerkingen sinds zijn aankomst in Phuket op 18 september. Hij is hier om de kaskraker uit de Vietnam-oorlog te filmen, “The Greatest Beer Run Ever”.

De Australische ambassadeur in Thailand, Mr. Allan McKinnon was ook aanwezig bij de bijeenkomst in het Mandarin Oriental Hotel in Bangkok.

De woordvoerder van de Thaise regering, khun Thanakorn Wangboonkongchana vertelde gisteren aan de pers dat de premier wilde dat Ittipol zijn dankbaarheid zou overbrengen aan de acteur voor het promoten van lokale toeristische attracties en het Phuket Sandbox-plan.  De premier stuurde Mr. Crowe ook bloemen en geschenken als waardering.

 Crowe bedankte de premier voor de geschenken en zei dat hij erg onder de indruk was van de gastvrije aard van de Thaise mensen, eraan toevoegend dat hij van de Thaise keuken en de natuurlijke schoonheid van het land hield.  Hij uitte ook zijn bewondering voor de professionaliteit en vaardigheden van de Thaise filmploeg.

Afgezien van het oppikken van een paar Thaise woorden van de minister, zei Crowe ook dat Thailand meer wegwijzers in het Engels zou moeten hebben, vooral op plaatsen die populair zijn bij buitenlandse toeristen.

“The Greatest Beer Run Ever”, waarin ook Zac Efron de hoofdrol speelt, wordt geregisseerd door de met een Oscar bekroonde filmmaker Peter Farrelly.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!