Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- De Haagse kasteelheer Fenno Werkman is naarstig op zoek naar een kasteel in het Franse “Viva La France, of hij besmet is met het “Meiland virus” weet Olleke Bolleke natuurlijk niet. Hoewel het “Meiland virus” onderhand wel heel Nederland in zijn greep heeft, wat te betreuren is. Goedkope televisie met een gilnicht en zijn familie die onderwijl op gewiekste wijze hun zakken aan het vullen zijn. Sorry, dat ik nu scherp uit de hoek kom, maar ik kan mij gruwelijk ergeren aan deze familie die op grove wijze geld over de balk gooien terwijl héél televisiekijkend Nederland de tering naar de nering moet zetten om het hoofd boven water te houden. Over dochterlief, Maxime, dat verwende nest nog maar niets te zeggen, inmiddels gebombardeerd tot televise persoonlijkheid van het Nederlands omroepbestel. Zo, ik heb mijn hart gelucht, dus snel terug naar het land baguetjes, Camembert en rode wijn.

Zoals u begrepen zult hebben, staat het eerste half uur in het teken van Franse muziek, van Chasons tot Franse tango’s en bekende meezingers aan toe.

De eerste gast is de inmiddels bekende zingende zanger WILBERT ZITMAN aan de telefoon. Wilbert geeft stotterend en pruttelend toe dat hij een nieuwe single gemaakt. De single moet nog gelanceerd worden, onze Paul is trots om de primeur van de single

,,Het is goed zo”

aan de luisteraars van Olleke Bolleke in Thailand te presenteren.

De “Ik geloof in mij” kijkers liggen in een deuk door SAID.

Het nieuwe seizoen Ik Geloof In Mij: Costa Del Sol Tour is nu alweer één groot feest. Althans, voor de kijkers. Zij waren er vanavond in de tweede aflevering getuigen van hoe de clipopnames behoorlijk… in het water vielen.

De mislukking had alles van doen met Said. Hij had namelijk nogal wat moeite om het woord ‘Fiesta’ te roepen!

Lekker touren in Spanje
In dit nieuwe seizoen zijn onze favoriete volkszangers – Rutger van Barneveld, Wally McKey, Dario Kreuger, Dave van Well en Gio Swikker – samen met Ron Smit, de bekende clipregisseur van Nederland, en zijn positieve assistent Said afgereisd naar Spanje. Ze maken zich hier niet alleen klaar voor een buitenlandse tour, maar ook voor de opnames van de videoclip van hun groepssingle.

Troubles in paradise
En dat laatste zorgde vanavond voor nogal wat problemen. Said zingt in het nummer maar één woord. Je zou dus denken: piece of cake om daar een leuk fragmentje bij te maken. Nou, niets is minder waar…

DAVE JOOSTEN is een zanger entertainer die al meer dan 30 jaar van een feest een superbeleving maakt. Het genres is veelzijdig van Nederlands, zijn eerste hit “Opa” werd als snel opgevolgd door tal van andere meezingers, zoals “Maria Magdalena” en “Ik ga leven”, vorige maand lanceerde Dave zijn nieuwste single, het geheel eigentijdse

“Massa is kassa”

Dave Joosten en zanger uit Brabant die weet wat gezelligheid is. In zijn jeugd was Dave bezig met het draaien van plaatjes waar hij regelmatig met een nummer mee zong. Dit bleef niet onopgemerkt en een bedrijf vroeg aan hem om voor hun de karaoke shows te gaan presenteren en mensen over de streep te trekken met zijn zang. 

De Duitse schlager koning OTTO LAGERFETT komt in deze radio-uitzending ook bij Paul aan het wordt. 

We kennen Otto Lagerfett als één vrolijke zanger die mensen graag hoop, liefde en geluk brengt. Zelf heeft Otto het de laatste tijd moeilijker, hij heeft daarvoor een nieuwe song gelanceerd 

,,EINMAL”

U moet even geduld hebben om de clip te kunnen kijken, 21 oktober wordt deze clip officieel gelanceerd, dus komende donderdag kunt u deze fantastische clip bekijken

In deze uitzending van de Oh, Oh, Oh, Show komt ook LORENZO NIEUWENHUYZEN, hij heeft onlangs met ERWIN HAARMANS het nieuwe duet:

,,Een vriend”

uitgebracht. De originele versie ‘You’ve got a friend’ van Carole King is door tekstschrijver Harrie Gerritsen onder handen genomen. 

De opnames vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal waarbij de backingvocals werden verzorgd door Ingrid Simons.De single verschijnt op het Rood-Hit-Blauw label.

Erwin en Lorenzo kennen elkaar al een poosje. Ze zijn naast collega-artiesten in het dagelijks leven ook echte vrienden. Natuurlijk bespraken ze alle ellende die Covid-19 met zich meebracht. Eigenlijk kwamen ze beiden met het idee om samen een single op te nemen waarin wordt vertolkt dat het allemaal niet meezit in deze tijd. Ze kijken echter ook vooruit

Natuurlijk zal onze Haagse huisdichter VICTOR MEYER vandaag ook niet ontbreken, Victor heeft een bekende poelierswinkel in de Haagse hofstad en verteld in deze uitzending iets over plofkippen, wat is staat dat nu eigelijk voor.

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is iedere zondag  van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren, de zaterdag erop wordt deze show op het zelfde tijdstip herhaald.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden

* RadioFM app

* Streema / simple app

* Radiobox app

* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!