Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Est-ce que tu parles français, dat zou vandaag het thema in de “Oh, Oh, Oh, dit is Paul & Fenno show moeten zijn, tennisten als het aan de Haagse Fenno werkman lag. Maar Paul zag gelijk sterretjes voor de ogen, hij probeerde gelijk het voornemen van Fenno op deze regenachtige dag gelijk maar een beetje temperen, maar of dat lukt, dat mag u zelf beoordelen.

Maar ondanks dat weerhoudt Olleke Bolleke niet om het startschot voor dit leuke zondagse muziekprogramma te geven, dus………. UN DEUX TROIS!

Dus Paul en Fenno geven vanaf dit moment vol gas!

LEEN ZIJLMANS is geboren op 27-03-1956 te Raamsdonkveer,

Omdat de ouders van Leen een reizend bestaan leidde, is hij voor het grootste deel opgevoed door zijn Oma. Op de lagere school is zijn zang talent ontdekt.

Zijn vader legde verder contact met Pierre Kartner (Vader Abraham). Hierdoor ontstond, dat er een aantal singeltjes werden opgenomen onder de naam Leentje. 

Leen presenteert hier zijn nieuwste single: ,,Jij brengt weer glans in mijn leven”

Met ‘Jij brengt weer glans in mijn leven’ presenteert Leen Zijlmans wederom een échte Leen plaat die kippenvel oplevert. 

Met zijn gevoelige stemgeluid weet hij het hart van z’n fans te raken. De tekst, geschreven door Wim Roeffen,  vertelt het verhaal over twee geliefden die hun relatie ervaren als het mooiste wat hen is overkomen. 

De Tielse zangeres DANIQUE timmert de laatste drie jaar goed aan de weg en heeft al diverse singles op haar naam staan, Zeven jaren, Ga met me mee, C’est la vie, In ons stamcafé, Het leven is een wonder, Een ware vriend en nu ,,Heel Mijn Leven Wil Ik Zingen”

Al deze nummers zijn zeer goed ontvangen bij het Nederlandse publiek en wordt Danique nu al op festivals, Bruiloften en Bedrijfsfeesten geboekt zoals ZOMERPOP en o.a. in voorprogramma’s van grote artiesten bij de Fletcher hotels. 

De nieuwe single “HEEL MIJN LEVEN WIL IK ZINGEN” is een nummer dat op het lijf van Danique staat geschreven. 

De 37-jarige Sabina Dik is vibemanager in het Hard Rock Hotel, zij verteld in deze uitzending tegen Paul wat haar job nu precies inhoudt

,,Mijn job is heel divers. Zo organiseer ik evenementen die hier worden gehouden, zoals een closet sale met Candy Dulfer of lezingen van professoren of Metallica. Ook verzorg ik alle playlists. Iedere ruimte in het hotel heeft zijn eigen sfeer.

Zo hoor je in de bar meer soul en rock and roll als Queen en Led Zeppelin. Terwijl je in de lift Britney Spears hoort en op de wc je behoefte doet op de Macarena. 

Daarnaast probeer ik mensen naar ons toe te krijgen. In Nederland is het gek om een hotel binnen te lopen om alleen een drankje te doen, terwijl dat in het buitenland heel normaal is.’’

Natuurlijk laten wij Victor Meijer, de huisdichter van Olleke Bolleke Radio ook aan het woord. Victor vertelt deze week hoe zijn visie op de Nederlandse pop van het verleden en het heden luidt Het is altijd leuk om deze poelier in de Oh, Oh, Oh, show te horen. Helaas deze week géén kippen recept maar wel weer een leuke opgewekte Haagse babbel.

De Zomertoer van KEES AANTJES en zijn vader Theo zit erop. Terug in Dordrecht heeft Kees zijn brandweerwagen van stal gehaald. Die krijgt een nieuwe motor. 

’’In deze vlog zie je dat mijn monteur Thijs samen met zijn collega’s de motor uit de VB001 haalt. Ze komen voor veel uitdagingen te staan, want de 5 versnellingsbak die bij de nieuwe motor zit is in slechte staat. Het wordt een hele puzzel om de motor die uit een Mercedes G klasse komt te monteren. Binnenkort zie je dat de andere motor erin gaat en of hij wil gaan draaien. 

Ook zie je in deze vlog dat ik samen met mijn maatje Merijn en ChiKo afreis naar Terwolde voor het najaarstreffen van de dubbelluchtclub. Dit is een meeting van mensen die voornamelijk oude mercedes Hanomag bussen hebben met dubbele banden achter. 

Dit weekend komen zo’n 350 eigenaren samen om hun passie te delen en verhalen uit te wisselen. Ik moet daar natuurlijk even een kijkje nemen als was het jammer dat ik niet met de VB001 kon omdat die natuurlijk nog in de garage staat. Misschien dat ik bij het volgende treffen er wel ben met mijn bus! Genoeg leuks dus weer in deze vlog!’’, aldus Kees.

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is iedere zondag  van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren, de zaterdag erop wordt deze show op het zelfde tijdstip herhaald.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden

* RadioFM app

* Streema / simple app

* Radiobox app

* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!