Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Paul en Fenno zitten weer voor u klaar, leuke interviews, leuke weetjes en gezellige muziek zullen vandaag te horen zijn. Ze beginnen vandaag met een lekker nummertje van Whitney Houston om u langzaam warm te maken om vier uren van de “Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show” te genieten.

Paul heeft als eerste de uit Purmerend afkomstige ALBERTO NICOLAY aan de telefoon.  De single

,,De zon in mij”

is de nieuwste release van Alberto en is een Nederpop ballad in de beste traditie waarbij hij begeleid wordt door een geweldige band.

Alberto Nicolay is geboren in Amsterdam. Op jonge leeftijd helpt hij zijn ouders op de altijd gezellige Amsterdamse Dappermarkt en het toeval wil dat naast hem Gordon (Heuckeroth) hetzelfde doet bij zijn ouders. Dit is niet hun enige raakvlak blijkt later, want ook de liefde voor muziek en de Amsterdamse humor hebben ze gemeen.

In het verleden behaalde Alberto diverse hitlijst-noteringen in dezelfde stijl met nummers zoals “Is m’n hart wel groot genoeg” en “Wat jij wil”. Op 10 september 2021 verschijnt Alberto’s nieuwe single “Zon In Mij”. 

Alberto is zeer content met het eindresultaat van deze geweldige ballad en bijbehorende videoclip. 

KITTY VAN HEIJNSBERGEN heeft jarenlang ervaring opgedaan als zangeres in een all- round band en is daar op een gegeven moment mee gestopt. Na verloop van tijd begon het zingen toch weer te kriebelen.

In 2020 nam ze bij Mario Veltman haar allereerste single ‘Basta’ op. Qua promotie is daar echter vanwege de pandemie niet veel mee gedaan. Destijds namen ze nog een demo op dat vervolgens op de plank bleef liggen. De song

 ,,Ik heb je laten winnen’’ 

is net zoals ‘Basta’ geschreven door een goede vriendin van Kitty, namelijk Tonia Goudsmid. ‘Onlangs hebben we dit lied opnieuw besproken, en er een prachtige productie van weten te maken. Het lied begint lekker rustig en krijgt vervolgens een verrassende wending.

In het tweede uur krijgt Paul de uit Zaandam afkomstige autohandelaar HANNES JR aan de telefoon.

Hannes komt uit een familie met vele Hannessen en vertelt vol trots dat er een nieuwe Hannes op komst is. Zijn nieuwste song

“Je mag over me praten”

 is een opvolger van het liedje “Ik ben gewoon wie ik ben“ Het liedje is mijn denk wijzen van het leven. De mensen praten vaak over een ander maar dat moet je eigenlijk weinig kunnen schelen. De tekst is voor iedereen te herkennen. Voor iedereen op zijn of haar eigen manier. 

De lekker opzwepende muziek maakt het liedje ook gelijk mee zingbaar. De verwachtingen van dit liedje liggen hoog omdat het inmiddels ruim een jaar geleden is dat ik een nummer uitbracht. 

Het geen wat ik wil bereiken met mijn muziek is dat mensen er van genieten en er kracht en energie uit kunnen halen.

Na vijf weken onderweg te zijn geweest komt een einde aan de Zomertoer van Watersport-TV vlogger KEES AANTJES 

Met zijn vader Theo voer hij van Dordrecht naar Dokkum en weer terug.

’’In deze vlog zie je dat we het laatste deel van onze 600km lange vaartrip afsluiten. We varen over het Amsterdam-Rijnkanaal om zo via de Beatrixsluis de Lek op te gaan. Het is net te ver op deze vaardag om Dordrecht te bereiken en daarom hebben we nog een laatste stop en dat is in de Jachthaven Liesveld.

Uiteindelijk komt Dordrecht in zicht en vaar ik na 5 weken weer mijn thuishaven binnen. Ik heb een bijzonder mooie vaartrip gehad met mijn vader en hebben we toch weer mooi meegemaakt. Ook zie je in de vlog dat ik mijn pa thuis opzoek. Hij is bezig is met een oprij installatie voor zijn nieuwe camper. Hij heeft een manier om zijn zware fietsen op de hoge fietsendrager achter op de camper te krijgen zonder al te veel spierkracht. 

Tijdens de Zomertoer produceerde Kees tweemaal in de week een vlog, die op woensdag en zondag online gingen. Vanaf nu zal hij weer wekelijks een vlog maken, die je vanaf zondag op Watersport-TV kunt bekijken.

Zwijmelend gaat Paul samen de blije Haagse dichter VICTOR MEIJER  het vierde uur in, na een laatste hapje van zijn boerenkool gegeten te hebben, vertelt het één en ander over de Haagse muziek scène, met daarbij weer een luisterrijk gedicht.

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is iedere zondag  van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren, de zaterdag erop wordt deze show op het zelfde tijdstip herhaald.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden

* RadioFM app

* Streema / simple app

* Radiobox app

* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!