De kustplaats Pattaya lanceert deze maand nog een grote vaccinatiecampagne vóór opening november

PATTAYA:- De hoofdkustplaats van de provincie Chonburi, Pattaya, gaat zijn vaccinatiecampagne tegen Covid19 in een hogere versnelling zetten, in een poging om de groepsimmuniteit te vergroten voordat de stad in november heropent.

De autoriteiten besteden in deze campagne speciale aandacht aan oudere, bedlegerige patiënten, maar ook aan mensen met chronische ziekten en mensen die vatbaar zijn voor infecties.

De burgemeester van Pattaya, Khun Sonthaya Kunplome, hield zaterdag toezicht op de vaccinatiecampagne in het Pattaya City Hospital en leidde ook teams naar de huizen van bedlegerige patiënten.

Hij zei dat op basis van het aantal vaccins dat tot nu toe is toegewezen, hij verwacht dat meer dan 80 procent van de Pattaya-bevolking tegen 15 oktober een volledige vaccinatie zal hebben gekregen.

“Pattaya vaccineert ook mensen die niet op de lijst staan ​​als ingezetenen, evenals buitenlanders en migranten om ervoor te zorgen dat iedereen wordt beschermd”, zei hij.

Het stadsziekenhuis van Pattaya in Soi Buakhao is de belangrijkste plaats waar AstraZeneca en Sinopharm-prikken dagelijks aan maar liefst 2.600 mensen worden toegediend.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!