Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Vele luisteraars kijken naar de zondagmiddag uit, om vier uur te mogen genieten van deze luisterrijke show, één show die bekend staat om zijn fantastische muziek en leuke interviews uit de Nederlandse showbiz.  Vandaag begint de Oh, Oh, Oh, show een beetje rommelig, daar Fenno nog opgewonden was van een knuffel met Bertha 33, een Hollandse Schone die hij tijdens de rit op de motor van Den Haag naar Woerden tegenkwam.

Wat en wat passeren er vanmiddag allemaal de revue in de Oh, Oh, Oh, show, ik kan nu al vertellen dat het véél leuke interviews zijn, dus laat ik maar snel beginnen.

Als eerste komt de zangeres MARLOUS OOSTING aan de telefoon en brengt haar hit.

,,Dromen komen uit”

ten gehore. De droom die leek niet uit te komen, maar in 2018 was het dan eindelijk zo ver! Niet één maar gewoon twee kloppende hartjes in de buik van Marlous! Over deze gebeurtenis heeft zij destijds samen met Frank van Etten een liedje geschreven die vervolgens in de studio van Kees Tel werd opgenomen.

De beelden van de clip zijn door Thijs Aldenzee geschoten in de bioscoop van Cultuurhuis ‘De Klinker’ te Winschoten. Marlous, Arnold, Darren en Brice kijken naar foto’s die op het grote scherm worden getoond. Je ziet de jongens opgroeien….van baby tot nu……

MARCEL en TYRONE STERKENBURG zijn de kleinzonen van wijlen Willem Sterkenburg en Bea Sterkenburg. 

In augustus wonen deze half Nederlands, half Thaise topsporters ieder een toonaangevende medaille tijdens de wereldkampioenschappen worstelen, waarbij hun vorig jaar op 31 augustus overleden Willem ongetwijfeld met enige trots vanuit de hemel toegekeken zou hebben.

In de onderstaande YouTube clip geven de jongens één toelichting in het verschil tussen Romeins en Grieks worstelen maar vertellen ook wat de toekomst voor hen in petto heeft, wat dat zal zijn, kunt u in het bijgaand interview zelf aanhoren.

Wie kent hem niet de altijd en immer vrolijke zanger ANDRE PRONK, de zanger zijn aanstekelijk lach, hij heeft onlangs het nummer ,,Laat je likkuh” uitgebracht.

De meeste van ons kennen Andre Pronk waarschijnlijk juist vooral vanwege zijn iets te harde en opvallende lach. Iets wat in al zijn televisieprogramma’s duidelijk uitgemeten wordt

Wij zijn bij tijd en wijle deze  behoorlijk foute entertainer zo nu en dan links en rechts opduiken.  Zo ook vandaag, in de Oh, Oh, Oh, show van Paul & Fenno want het nummer “LAAT JE LIKKUH” is verschenen.  Een vrolijk nummer en eigelijk behoorlijk suggestief en dat is juist helemaal Andre Pronk.

Paul heeft de bekende Nederlandse positiviteitsgoeroe EMILE RATELBAND aan de telefoon, Emile is Nederland helemaal zat en vertrekt zodra het kan naar Thailand.

De kogel is door de kerk, Emile (73) emigreert definitief naar Thailand. ‘Ik zou vorig voorjaar al gaan, maar corona stak daar een stokje voor,’ vertelt Emile aan Story. ‘Nu gaat het alsnog gebeuren.’ Emile’s timing is geen toeval. ‘Het belangrijkste in mijn leven zijn mijn kinderen. Met mijn oudsten gaat het goed, zij gaan nu hun eigen weg. Dit is dus een mooi moment.

KEES AANTJES, de vlogger, vaart met zijn boot op de vecht op naar zijn thuishaven, Kees vertelt waarom hij in afgelopen week verstek in de Oh, Oh, Oh, Show heeft laten gaan en wat hij deze week allemaal heeft meegemaakt.

Paul begint het vierde uur met de aankondiging van onze huisdichter VICTOR MEIJER, één benaming welke Victor tot lachen brengt waarmee het ijs van dit interview weer gebroken is.

Afgelopen zondagmorgen kreeg Victor inspiratie om direct achter zijn computer te gaan zitten om één Haags gedicht te schrijven, welke hij in dit programma GRAAG over DEN HAAG aan u voorleest.

Als laatste heeft Paul de Nederlandse zanger PETER DOUGLAS alias de Nederlandse Frank Sinatra aan de telefoon. 

Peter Douglas en Johnny Rosenberg hebben onlangs hun krachten samen als de Crooners een fantastische show gemaakt met songs van Frank Sinatra en Michael Bublé met ongelooflijk gelijkende stemmen. 

De twee Crooners nemen u mee terug in de tijd van Las Vegas en Chicago waar de Crooner muziek hoogtij vierde. Johnny Rosenberg is uitgegroeid tot de ware Michael Bublé-Tribute act, die in zowel vocale capaciteiten, maar ook in charisma en entertainment niet onder doet. En met zijn perfecte personificatie van Frank Sinatra, wordt Peter Douglas ook wel de ´Master Crooner´ genoemd. Hij werd dan ook niet voor niets de onbetwiste winnaar van de ´Soundmixshow´ in 1986, waar bijna 8 miljoen mensen naar keken!

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is iedere zondag  van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren, de zaterdag erop wordt deze show op het zelfde tijdstip herhaald.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden

* RadioFM app

* Streema / simple app

* Radiobox app

* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!