Oekraïense ambassadeur in Thailand dood gevonden op vakantie-eiland

~OVER DE DODEN NIETS DAN GOEDS~
(Men ziet kwaadspreken over overledenen als iets heel onbeleefd, er mag niet gespot worden met de dood)

KOH LIPE:- De ambassadeur van Oekraïne in Thailand is gisteren dood aangetroffen op het vakantie-eiland Koh Lipe, waar hij op vakantie was met zijn zoon. Dat meldt de politie. De oorzaak van zijn overlijden is nog niet gekend.

De diplomaat Andrii Besjta, 45 jaar, was in 2016 benoemd tot ambassadeur van Oekraïne in Thailand. Volgens de nationale politie is hij om 5.30 uur lokale tijd dood aangetroffen in zijn hotelkamer op Koh Lipe. Dat eiland is in trek bij reizigers vanwege de kristalblauwe wateren.

“Het voorlopige onderzoek heeft geen enkel teken van een aanval, overval of geweld aangetoond”, aldus een verklaring van Kissana Phathanacharoen, adjunct-woordvoerder van de nationale politie.

Een medisch team kwam ter plaatse en onderzocht het lichaam. De autoriteiten ondervroegen de zoon van de ambassadeur, Ostap, die de kamer met hem deelde. Volgens de zoon ging zijn vader slapen rond 23 uur, maar werd hij wakker rond 4.30 uur in de ochtend, braakte hij en verloor hij daarna het bewustzijn, aldus Phathanacharoen. Ook andere getuigen zijn verhoord.

Het lichaam van Besjta is eerst naar een lokaal ziekenhuis gebracht voor een autopsie en daarna naar een ziekenhuis van de politie in Bangkok, voor een grondiger onderzoek.

Besjta bracht meer dan tien jaar van zijn carrière in Thailand door.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties:  Photosstock
Content: Redactie
Bron: HLN.be 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!