Ochtendmist en koele temperaturen voor noord, noordoost en centraal Thailand 

PATTAYA:- Het bovenste deel van Thailand kreeg vandaag (20 november) te maken krijgen met ochtendmist en een lichte stijging van de temperatuur, omdat het hogedrukgebied dat het noorden bedekt geleidelijk zwakker wordt. Het koelere weer in de noordoostelijke en centrale regio’s, inclusief Bangkok, zal naar verwachting echter aanhouden.

De bewoners wordt geadviseerd om vanwege het koude weer goed voor hun gezondheid te zorgen, onder meer op hun hoede te zijn voor mogelijke gevaren door droge lucht en verminderd zicht in gebieden met mist.

De noordoostelijke moesson is relatief sterk en bedekt de Golf van Thailand en de zuidelijke regio, waardoor in sommige gebieden zware tot zeer zware regenval ontstaat. De Golf van Thailand zal golven tot 3 meter hoog zien, meer bij onweersbuien, terwijl de Andaman Zee golven van ongeveer 1 meter zal hebben.

Inwoners van de lagere zuidelijke regio wordt geadviseerd voorzichtig te zijn met de gevaren van hevige regenval en opgehoopt water, wat zou kunnen leiden tot plotselinge overstromingen en plotselinge overstromingen, vooral in gebieden in de buurt van rivieren en laaggelegen gebieden. 

Degenen die in kustgebieden in de lagere zuidelijke en oostelijke regio’s wonen, moeten oppassen voor golven die de kust raken. Boot, en met name kleine boten, moeten voorzichtig navigeren en zeilen vermijden in gebieden die getroffen zijn door onweersbuien.

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!