Nu de illegale verkopers op het strand van Na Jomtien zijn opgehoepeld kan het schoonmaken beginnen

PATTAYA:- De laatste verkopers zijn van Najomtien Beach verdreven, en hebben hun karren en kraampjes achtergelaten en hebben de autoriteiten voor het feit gezet deze zelf maar te verwijderen en het strand óók zelf maar schoon te maken.

Nadat alle illegale verkopers met dwang waren verwijderd, begon het opruimen op Najomtien Beach.

Wetshandhavers van de kantonrechter hebben op 27 juni alle straatventers en verkopers gesommeerd om het strand niet méér te betreden. Ze lieten een puinhoop achter, waaronder 10 verlaten kraampjes die illegaal op openbaar terrein waren gebouwd.

De verkopers, die op 7 juni al op de hoogte waren gebracht dat hun huurvrije bezetting van looppaden en zand aan het strand zou eindigen, werden boos en lieten hun spullen gewoon achter zonder zich er maar over te bekommeren.

Op 2 juli liet khun Anak Chartchua, de regelgevende ambtenaar van Na Jomtien zijn ondergeschikten de trottoirs schoonmaken en de karren, stoelen, tafels op de vrachtwagen te laden en naar de gemeentelijk stortplaats brengen.

Khun Anak zei dat als de verkopers hun eigendom terug willen, ze wel snel moesten zijn, want het zou voor een korte tijd worden bewaard.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!