Nonthaburi biedt gratis boosters om Omicron op afstand te houden

NONTHABURI:- De gezondheidsdienst van Nonthaburi liet op haar Facebook-pagina weten, dat de provincie gratis boosters gaat geven om de immuniteit van mensen tegen alle varianten van het nieuwe coronavirus verhogen, inclusief de Omicron variant.

 “Met de vaccinaties kunnen we de kans op het ontwikkelen van ernstige symptomen, ziekenhuisopname en overlijden tot 90 procent verminderen”, aldus de post.  “Mensen die meer dan drie maanden geleden twee injecties hebben gekregen, moeten onmiddellijk een booster krijgen om Omicron op afstand te houden.”

Het volksgezondheidsbureau van Nonthaburi heeft ook mensen uitgenodigd om zich te registreren voor een AstraZeneca-booster via https://www.นนท์พร้อม.com/nontprompt/vcevent/slot/47.

Degenen die via deze opzet een booster krijgen, worden drie maanden later automatisch geboekt voor een vierde injectie met het Pfizer-vaccin.

“Er is geen beperking op nationaliteit of verblijfplaats.  Iedereen die al twee injecties van een vaccin heeft gekregen, kan zich registreren”, aldus het kantoor.  “De inentingen worden vanaf donderdag toegediend in het warenhuis van Central Westgate.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!