Nongnooch Garden Pattaya verwelkomt twee nieuwe babyolifanten

PATTAYA:- De tropische tuinen van Nongnooch Garden, onder de rook van Pattaya verwelkomde twee nieuwe babyolifanten met een traditionele ceremonie.

Het eerste kalf, “Phang Wara Pim”, werd geboren uit de 14-jarige moeder, “Phang Wan Wisa”, en de 15-jarige vader, “Phang Pon Chai”, in de Nongnooch Garden Pattaya op 3 september , 2022, terwijl het tweede kalf, “Phang Manoch”, werd geboren uit de moeder, “Phang Rattathammanoon,” (9), en de vader, “Phang Ply Mai,” (21).

Volgens de dierenartsen, zijn beide kleine dreumesen allebei gezond en sterk, en werden hartelijk verwelkomd in de Nongnooch Pattaya Garden met een traditionele ceremonie onder leiding van de gerespecteerde monnik, “Phrakhru Kasem Kittisopon”, die hen zegende met een gelukkig leven.

De Nongnooch Pattaya Garden zorgt momenteel voor 57 olifanten, waarbij Phang Wara Pim en Phang Manoch de eerste twee kalveren van 2022 zijn. Ze verkeren allemaal in goede gezondheid en wachten op het bezoek van de toeristen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!