Nong Khai staat klaar om toeristen tijdens het Naga Vuurballen Festival te verwelkomen

NONG KHAI:- De autoriteiten van Nong Khai hebben de terreinen langs de Mekong-rivier voorbereid om de toeristen voor het Bung Fai Phaya Nak-festival te verwelkomen, dat gepland staat voor 21 oktober, maakte zo maakte de plv. gouverneur Natthawat Wiriyanapaporn bekend.

Degenen die het evenement bijwonen, moeten volledig gevaccineerd en getest zijn op koorts voordat ze een controlepunt passeren, of 72 uur voorafgaand aan de festivaldag een negatief testresultaat kunnen overleggen.

Dit jaar wordt een beperkt aantal bezoekers toegelaten tot de festivallocaties.
De bezoekers zijn strikt verplicht om sociale afstand te bewaren en te allen tijde een mondkapje te dragen.  Ondertussen is de lokale bevolking gevraagd af te zien van het organiseren van voedselmarkten, muziekoptredens of het openen van speeltuinen.

Toeristen mogen het fenomeen Naga-vuurballen langs de Mekong-rivier bekijken in gebieden van het Phon Phisai-district tot aan het 30 kilometer verder gelegen Rattanawapi-district.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!