Het wegbrengen van overleden Covid19 patiënten een extra zware taak nu het Nakhon Ratchasima-ziekenhuis onder water staat

NAKHON RATCHASIMA:- De leden van de vrijwillige hulpdiensten hebben laten weten het extra moeilijk te vinden om overleden Covid19 vanuit het overstroomde Maharat Nakhon Ratchasima-ziekenhuis te vervoeren.

In het algemeen is de overstroming’s situatie in Thailand is afgenomen, maar niet in de provincie Nakhon Ratchasima.

Gisterochtend, na een storm, vloeide het water van het overstromende Lam Takong-meer in de provincie het ziekenhuis binnen

Het hoge waterpeil vormde een nieuw obstakel voor het lokale reddingspersoneel, dat naar verluidt de dagelijkse taak had om dode patiënten van het ziekenhuis naar tempels in de buurt te vervoeren voor begrafenissen.

Het Maharat Nakhon Ratchasima-ziekenhuis heeft nu tijdelijk het aantal patiënten dat het op een dag kan ontvangen, verminderd.

Afzonderlijk vertelde de eigenaar van de krokodillenboerderij Aom Sae-tae aan verslaggevers dat ze verwoed geulen had gegraven om te voorkomen dat het stijgende water haar boerderij zou overstromen.

Ze voegde eraan toe dat ze bang was dat haar meer dan 1.000 krokodillen zouden ontsnappen als het waterpeil hoog genoeg was om haar boerderij volledig te overspoelen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!