Nok Air vliegtuig gleed tijdens de landing naast de landingsbaan in Noord-Thailand, niemand gewond

CHIANG RAI:- Een Nok Air-vliegtuig gleed afgelopen zaterdagavond tijdens de landing op de luchthaven Mae Fah Luang in Chiang Rai van de landingsbaan. Er werden geen gewonden gemeld.

Het ongeluk gebeurde rond 21.00 uur terwijl een Boeing 737-800 probeerde te landen tijdens hevige regen.  Er waren 164 passagiers en zes bemanningsleden aan boord van Nok Air-vlucht DD108 die was opgestegen vanaf Don Mueang Airport in Bangkok.

“Alle passagiers en bemanningsleden zijn van boord gegaan en zijn veilig naar de terminal vervoerd”, aldus de luchtvaartmaatschappij.  “Het bedrijf zal samenwerken met gerelateerde instanties om de oorzaak van het incident te onderzoeken.”

De passagiers werden later geholpen met hun bagage en zorgden voor hapjes, drankjes en accommodatie.

In een Facebook-bericht klaagde een passagier echter dat de evacuatieprocedure van de luchtvaartmaatschappij erg traag was en dat velen van hen kortademig waren omdat ze meer dan een uur in het vliegtuig moesten wachten.

Na het uitstappen moesten de passagiers nog een uur wachten op de bus naar de terminal.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!