Dronken man die op de spoorrails in Pattaya in slaap viel, overreden door een trein en verliest beide benen

PATTAYA:- In het afgelopen weekend heeft een Thaise dronken man zijn beide benen verloren nadat hij op de spoorrail slaap was gevallen en door een trein werd overreden.

De politie van Nongprue werd zaterdagmiddag om 4 uur op de hoogte gebracht van het incident bij een spoorlijn in Nongprue. De politie en onze razende reporter, Snelle Jelle, kwamen ter plaatse om de dronken man van rond de 30 te vinden die wonderwel nog in leven was.  De politie maakte zijn naam niet bekend. 

Hij huilde van de pijn omdat zijn beide benen bij de knie door de trein waren geamputeerd. De man en zijn benen werden met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. In de buurt vond de politie een lege fles Thaise whisky.

Treinpersoneel zei dat ze van de machinist op de hoogte waren gebracht dat er iets op het spoor lag waarvan ze aanvankelijk dachten dat het op een boomstam leek. De trein kon niet op tijd stoppen om te voorkomen dat de dronken man werd geraakt. De politie van Nongprue denkt dat de man eerder op de dag dronken was flauwgevallen met zijn benen gedeeltelijk op het spoor.

Op het moment van deze publicatie, werd door de ziekenhuisartsen de verwachting uitgesproken dat hij zou overleven en werd hij geopereerd in een plaatselijk ziekenhuis.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand  
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!