Nok Air stopt met rechtstreekse vluchten van en naar Betong in Zuid-Thailand 

BANGKOK:- De Thaise vliegmaatschappij Nok Air heeft besloten geen directe vluchten van en naar Betong International Airport in Yala voort te zetten nadat het Flying Betong Direct-project deze maand is afgelopen. Het hoofd marketing van de luchtvaartmaatschappij, khun Teerapol Chotichanapibal, zei dat het project om rechtstreeks van en naar Betong te vliegen, niet zal worden voortgezet in een derde fase zodra de tweede ten einde loopt. 

Khun Teerapol zei dat Nok Air had samengewerkt met reisorganisaties door pakketten te verkopen voor directe vluchten van en naar Betong tijdens de twee fasen – van 29 april tot 29 juli en van 31 juli tot 28 oktober. 

De luchtvaartmaatschappij gebruikt haar Q400 Next Gen-vliegtuigen met 86 zitplaatsen voor drie vluchten per week naar de zuidelijke stad. “Nok Air zal de diensten in de volgende fase niet voortzetten omdat we de vliegtuigen op andere routes zullen moeten gebruiken, waar er meer passagiers zijn onder wintervluchtschema’s, zoals de routes Bangkok-Mae Hong Son en Bangkok-Mae Sot, zo verklaarde het hoofd marketing.

Hij zei dat Nok Air ook heeft gemerkt dat Thais nu liever buitenlandse reizen naar Japan en Singapore maken dan Betong bezoeken. “We zullen moeten wachten tot Thais de opwinding van een hernieuwde kans om deze buitenlandse bestemmingen te bezoeken te boven zijn, voordat we overwegen om rechtstreekse vluchten naar Betong te hervatten”, zo maakte Teerapol duidelijk.  Maar hij zei dat het “geen verspilling” was voor Nok Air om rechtstreekse vluchten naar Betong uit te voeren. “

“We zullen gewoon moeten wachten op het juiste moment nadat Thaise toeristen niet langer enthousiast meervzijn over buitenlandse bestemmingen. Ze verlangen ernaar om buitenlandse reizen te maken nadat de Covid19 pandemie wad afgenomen. Daarna kunnen we rechtstreekse vluchten naar Betong opnieuw overwegen, ‘ aldus khun Teerapol. 

De partners van Nok Air, die tourpakketten aan Betong hebben verkocht, begrijpen de huidige situatie goed, zei hij. De reisorganisaties konden vanwege Covid-reisbeperkingen niet eerder buitenlandse reispakketten verkopen, dus pasten ze zich aan de verkoop van Betong-reispakketten aan, wat een “uniek product” werd omdat veel Thais die stad nog nooit hadden bezocht. 

Teerapol zei dat de eerste fase van het project een succes was omdat veel Thaise toeristen ernaar streefden bezoek Betong voor de eerste keer, maar het aantal passagiers daalde tijdens de tweede fase. “En nu zijn internationale bestemmingen heropend, dus deze reisorganisaties zijn begonnen weer buitenlandse pakketten verkopen’, zo beëindigde het hoofd marketing khun Teerapol.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!