Nogmaals drugs aangespoeld op Koh Chang

~IEMAND DE VOETEN SPOELEN~
(Iemand doen verzuipen)

Koh Chang:- Er is wederom Methamfetamine aangespoeld op een strand in Thailand. Dit keer spoelde de drugs aan op een strand in Koh Chang, een eiland in de Golf van Thailand voor de kust van Trat. De politie sluit het niet uit dat de drugs, die een vergelijkbare verpakking hadden, afkomstig zijn van een gezonken schip dat is gezonken terwijl het een lading drugs vervoerde uit Vietnam.

In eerdere rapporten zei de politie dat in december 100 kilo methamfetamine aanspoelde aan de kust van Vietnam. De volgende maand spoelden er pakketten methamfetamine aan met een gewicht van in totaal 17 kilogram op het strand van Hat Koh Taen in Koh Samui, terwijl nog eens 3 pakketten van van 1 kg per stuk aanspoelde op het strand van Hat Niyom in Chaiya.

Deze maand zijn er al eerder 17 pakketten methamfetamine van 1 kilo, in dezelfde gele verpakking met rode Chinese karakters, aangespoeld aan de kust van Koh Mak en Koh Chang, en gisteren werden er nog eens 19 pakketten gevonden op Koh Chang.

De politie roept dat de lokale bevolking op hen te waarschuwen als ze de pakketten zien.

“Een ieder die een aangespoeld pakket heeft meegenomen, moet onmiddellijk contact opnemen met de politie. Niemand mag de pakketten in hun bezit houden, aangezien bezit van het illegale verdovende middelen zeer strafbaar is.”

Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: The Thaiger

BRON: Nation Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!