Nigeriaanse man en Thaise vrouw, vermoedelijke drugsdealers, gearresteerd nadat ze met cocaïne in bezit in Pattaya werden aangetroffen.

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Een Nigeriaanse man en een Thaise vrouw zijn gearresteerd en beschuldigd van bezit en verkoop van cocaïne in Banglamung.  De politie nam ook beslag op hun eigendommen die naar verluidt meer dan 500.000 baht waard waren.

De politie van Regio 2 meldde dat hun divisie vlak voor het weekend een undercoveroperatie hadden uitgevoerd nadat ze van een bezorgde burger een tip hadden gekregen dat deze cocaïne in de omgeving van Pattaya en Bangkok verkochten.


Ze werden gearresteerd in het subdistrict Takiean Tia.  De namen van de verdachten zijn in de eerste aangifte niet door de politie opgegeven.

De politie nam 9,8 gram cocaïne in beslag en nam ook verschillende eigendommen in beslag ter waarde van 529.665 baht van hen.  Het eigendom werd naar verluidt verkregen met illegale winst uit drugs.

 Ze werden naar het politiebureau van Banglamung gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van drugs van categorie 2 (cocaïne) met de bedoeling om te verkopen. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!