Nietsvermoedende vrouw in China’s verwart één luxe telefoon van 1,5 miljoen baht met goedkope prul van 500 Baht 

CHINA:- Een oudere Chinese vrouw pikte in de provincie Jiangsu een luxe telefoon in de veronderstelling dat het een goedkoop toestel voor ouderen was vanwege het simplistische ontwerp. De mobiele telefoon was echter eigendom van een zakenman en was een luxueuze Rolls-Royce van de mobiele industrie, ter waarde van ruim 300.000 yuan (1,5 miljoen baht).

Volgens de Chinese krant jatte de vrouw de mobiele telefoon op zonder de werkelijke waarde ervan te beseffen. Een man met de naam Wang nam contact op met de politie om aangifte te doen van zijn gestolen telefoon, ter waarde van meer dan 300.000 yuan, die belangrijke zakelijke gegevens bevatte.

Uit camerabeelden bleek dat een vrouw de telefoon van Wang had weg gesnaaid. De politie spoorde haar op en ze gaf het apparaat gewillig terug, waarbij ze toegaf dat de duidelijke kenmerken haar deden geloven dat het een goedkope mobiele telefoon voor senioren was, van ongeveer 500 Baht .

In werkelijkheid is Wang, de eigenaar van de telefoon, een zakenman. Het ontbrekende toestel was een limited edition VERTU, een high-end mobiel merk met een prijskaartje van meer dan 300.000 yuan, zo berichtte Sanook News.

De VERTU-telefoons, gelanceerd in 1998, zijn zorgvuldig vervaardigd door bekwame ambachtslieden. Elk detail van deze telefoons weerspiegelt ultieme luxe en verfijning, passend bij de levensstijl van een miljardair.

Olleke Bolleke in Zuidoost-Azië 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!