Indiase man wurgt zijn vriendin in Pattaya en springt later zijn dood in de Bang Pakong-rivier in de provincie Chachoengsao tegemoet

PATTAYA:- Volgens de politie van Pattaya zou een Indiase man zijn Thaise vriendin, Khun Jirapa (familienaam achtergehouden) in Pattaya hebben gewurgd en later in een rivier in de provincie Chachoengsao zijn dood tegemoet hebben gesprongen, het lichaam werd later opgedregd.

Het tragische incident vond recentelijk plaats, de politie van Pattaya hield in de verwachting van een volledig onderzoek de moord geheim.

Na de melding op 19 november j.l. van het hotelpersoneel ging de politie op onderzoek uit, en zagen de vrouw vermoord aan het voeteneinde van het bed liggen. Al snel werd duidelijk dat de vrouw niet aan natuurlijke dood was gestorven. De forensische politie ontdekte sporen van geweld in de kamer op de derde verdieping van het hotel.

De politie van Pattaya identificeerde de verdachte al snel als de 26-jarige Indiase Narendra Soni, de vriend van de slachtoffer. Volgens een tante van het slachtoffer, waren Jirapa en Narendra al ongeveer een jaar samen en hadden ze afgesproken om elkaar te ontmoeten om hun persoonlijke relationele problemen op te verliezen.

Kapitein Suriya Phumwat, rechercheur op het politiebureau van Bang Pakong, meldde dat het lichaam van mr. Narendra Soni uit de Bang Pakong-rivier in de provincie Chachoengsao was opgedregd, De Reddingseenheid heeft, in samenwerking met de politie, een boot gebruikt om het lichaam uit de rivier te halen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!