Niet alléén het strand van Bang Saen is ’s avonds gesloten, maar vele andere ook in Chonburi

~PROVINCIAAL NIEUWS~

CHONBURI:- De provinciale overheid van Chonburi heeft het strand in Bangsaen ’s nachts en de Pongsak-markt in de stad Chonburi tot nader order gesloten.  Ook de Thaise marine heeft 12 van haar stranden in Sattahip gesloten om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen.  

Het strand van Bang Saen is gesloten van 20.00 uur tot 04.00 uur.  Dat gebeurde na klachten van bewoners over jongeren die zich ’s avonds op het strand verzamelen, alcohol drinken en daarmee de Covid-19-controlebevelen overtreden.  

De Pongsak Market, gelegen aan Ratprasong Road in Chonburi, is tot 10 juli gesloten.  Ook alle winkels en winkeliers in het gebied moeten zijn niet bereikbaar.  

De Koninklijke Thaise Marine heeft de sluiting aangekondigd van de volgende stranden in Sattahip: Saikaew Beach, Nam Sai Beach, Nang Rong Beach, Toei Ngam Beach, Sor Beach, Kham Beach, Samae San Beach, Dongtan Beach, Tean Talay Beach, Kinnaree Beach, Nang Ram, Khao Phra Maha Jetsada Ratcha Jao Beach bij het Sea Turtle Conservation Center.  

De provinciale gezondheidsafdeling van Chonburi heeft zondag 155 nieuwe gevallen van Covid bevestigd.  De stad Chonburi telt 48 besmette mensen, Sri Racha 28 en het district Banglamung met de stad Pattaya 25. Hierdoor steeg het totaal aantal besmettingen sinds het begin van de derde virusgolf begin april tot 7.682 met 42 doden. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!