Negen miljoen mensen hebben zich voor Moderna in privéziekenhuizen aangemeld

~EIEREN VOOR JE GELD KIEZEN~
(Met minder genoegen nemen dan je eerst wilde)

BANGKOK:- Het INN meldde dat de voorzitter van de associatie van Thaise privéziekenhuizen hen had verteld dat er zich tot nu toe negen miljoen mensen hadden aangemeld voor het Moderna-vaccin.

Echter heeft de associatie tot nu toe de hand weten te leggen op 5 miljoen vaccins

De voorzitter, Khun Chalerm Hanphanich schreef de grote belangstelling toe aan het feit dat het publiek het mRNA-vaccin als een kwaliteitsproduct beschouwt en dat de introductie door de staat tot dusver is uitgesteld.

In verdere opmerkingen vertelde hij de media dat hij verwachtte dat de piek van infecties in Thailand over twee weken zou komen en zei de “vierde golf” realiteit is.

Ondertussen deden media onderzoek naar de prijs van het Moderna-vaccin in privéziekenhuizen elders in Thailand.

Een bron zei dat 3.300 baht voor sommigen misschien niet veel is, maar is in vergelijking met de prijzen van veel dingen en minimumlonen in Thailand, stevig aan de prijs.

In de meeste gebieden zou een arbeider tien dagen moeten zwoegen om de kosten van de twee inentingen te krijgen.

Ze maakten prijsvergelijkingen: in Bangkok was minimaal 3.300 baht genoeg voor 115 liter benzine, 16 bioscoopbezoeken (indien open), 357 flessen water, 25 flessen geïmporteerd bier of 67 liter melk.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: INN 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: INN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!