Negen mensen in Sri Racha gewond geraakt nadat pick-up een minibusje ramde.

SRI RACHA:- Negen mensen hebben gistermorgen verwondingen opgelopen nadat een pick-up truck een minibusje in Sri Racha ramde.

De politie van Nong Kham werd om 6 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op Sukha Phiban Road 50 (Bueng – Pak Ruam) in het subdistrict Bueng.

De opgetrommelde hulpdiensten  kwamen ter plaatse om de beschadigde minivan en de beschadigde pick-up truck op de weg te vinden. De 50-jarige bestuurder van het busje, alleen geïdentificeerd als Khun Asipong, en zijn acht passagiers, bestaande uit zeven vrouwen en een man, liepen allemaal verschillende verwondingen op. 

De passagiers waren lokale fabrieksarbeiders die tussen werklocaties werden vervoerd, maar in plaats daarvan met spoed naar een medische faciliteit werden gebracht. De namen van de passagiers werden niet onmiddellijk vrijgegeven door de politie van Nong Kham.

De chauffeur van de pick-up, de 37-jarige Khun Rittirong Wanna, heeft naar verluidt toegegeven dat hij achter het stuur in slaap was gevallen voordat hij de controle over zijn pick-up verloor en tegen de minibus op de tegenoverliggende rijbaan botste.

Khun Rittirong raaktw niet ernstig gewond, volgens de politie van Nong Kham zal hij meerdere keren worden beschuldigd van roekeloos rijden voor het ongeval. De passagiers en de bestuurder van de minibus verblijven vanaf het moment van schrijven in een plaatselijk ziekenhuis.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Pure Yiang Tai Si Racha Bypass 3
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!